2777
2789
عنوان

از مستقل شدن می ترسم

75 بازدید | 5 پست

از وقتی قرار شده برم شهر دیگه دانشگاه شبا کابوسشو می بینم. کل روز رو استرس دارم. می ترسم دم رفتن ناخودآگاه یه گندی بزنم که نتونم برم. شش هفت سال منتظر الان بودم. 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
بهترین چیزی که بعد از دوران مدرسه تجربه کردم مستقلی بود((( ولی دوست سمی پیدانکن

تو دعا کن بتونم دوست پیدا کنم سمی بود هم عیب نداره😂

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه مختو میخورن😂😂😂 ولی باشه دعا میکنم برات دیگ فک نکنم پیدا کردنش سخت باشه ک😂 پر ادمه هنوز وارد ...

نه نشدم. مشکل اینه که خیلی لزومی نمی بینم حرف بزنم واسه این تنها می مونم. با خودم میگم الان یارو میگه به من چه یا یچیزی میگم بعدا سو استفاده می کنه.

نه نشدم. مشکل اینه که خیلی لزومی نمی بینم حرف بزنم واسه این تنها می مونم. با خودم میگم الان یارو میگ ...

من مث تو بودم ولی افتادم یه اتاق دوازده نفر نره خر توش بودن خیلیا فرار کردن😂 من موندم اتفاقا وسط جنگل ک گرگ بشم😂 ببین مجبورت میکنن حرف بزنی اینطوری بگم😂 ولی سخت نگیریا پره حس خوبو ارامشم هس سعی کن با ادمای خوب باشی 

🙃🙃🌱