سلام،
لطفا اگر شخص با تجربه یا روانشناس یا آدم تحصیلکرده ای در حوزه کودکان اینجا هست و این تاپیک را می بینه من را راهنمای کنه. من تازه به تهران آمدم و ساکن منطقه 8 هستم. یک دختر 6 ساله دارم که تک فرزند است. ثبت نامش کردم در نزدیکترین مدرسه به خونه مون به این امید که مشکل رفت و آمد در یک شهر غریب نداشته باشم و کلی از انتخاب خودم خوشحال بودم. ولی دخترم با مدرسه اش مشکل داره . مدرسه اصلا با روحیات خانواده ما و دخترم همسو نیست. انگار یه واحد از مدرسه علوم دینی است . اولویت اولشون درس و بازی نیست. به شدت پشیمون هستم. دخترم اصلا مدرسه اش را دوست نداره و صبح ها با مکافات به مدرسه می ره. مشکل خیلی بزرگ دیگه هم مشق شب است. به هیچ عنوان حاضر به نوشتن مشق نیست. اینقدر مشکل به هم زده که مرتب شکایت می کنه که دل درد داره. دکتر هم بردمش ولی هیچ مشکلی نداشت.
لطفا راهنمای ام کنید.
آیا یک مدرسه ابتدایی دخترونه خوب می شناسید در منطقه 8؟
راه حل شما برای مشق شب چیه؟ آیا طرح کیف در مدرسه را مفید می دانید؟ مدرسه ای که می خوام انتخاب کنم کیف در مدرسه داشـته باشه یا نه؟
آیا خدمات اضافه بر سازمان، مثل: کلاس های فوق برنامه، کلاس زبان، استخر شنا، اردو های تفریحی، نمی دونم آزمون ها و جشنواره و مسابقات عجیب و غریب برای بچه مفید است؟
آیا داشتن مشاور و روانشناس و نمی دونم تیم استعدادیابی و .... خیلی در موفقیت بچه تاثیر داره؟
ممنون می شم راهنمای کنید.