2777
2789

سلام،   

لطفا اگر شخص با تجربه یا روانشناس یا آدم تحصیلکرده ای در حوزه کودکان اینجا هست و این تاپیک را می بینه من را راهنمای کنه.   من تازه به تهران آمدم و ساکن منطقه 8 هستم. یک دختر 6 ساله دارم که تک فرزند است. ثبت نامش کردم در نزدیکترین مدرسه به خونه مون به این امید که مشکل رفت و آمد در یک شهر غریب نداشته باشم و کلی از انتخاب خودم خوشحال بودم. ولی دخترم با مدرسه اش مشکل داره       . مدرسه اصلا با روحیات خانواده ما و دخترم همسو نیست. انگار یه واحد از مدرسه علوم دینی است   . اولویت اولشون درس و بازی نیست. به شدت پشیمون هستم.       دخترم اصلا مدرسه اش را دوست نداره و صبح ها با مکافات به مدرسه می ره. مشکل خیلی بزرگ دیگه هم مشق شب است. به هیچ عنوان حاضر به نوشتن مشق نیست. اینقدر مشکل به هم زده که مرتب شکایت می کنه که دل درد داره.     دکتر هم بردمش ولی هیچ مشکلی نداشت. 

لطفا راهنمای ام کنید. 

آیا یک مدرسه ابتدایی دخترونه خوب می شناسید در منطقه 8؟     
راه حل شما برای مشق شب چیه؟ آیا طرح کیف در مدرسه را مفید می دانید؟ مدرسه ای که می خوام انتخاب کنم کیف در مدرسه داشـته باشه یا نه؟     

آیا خدمات اضافه بر سازمان، مثل: کلاس های فوق برنامه، کلاس زبان، استخر شنا، اردو های تفریحی، نمی دونم آزمون ها و جشنواره و مسابقات عجیب و غریب برای بچه مفید است؟   
آیا داشتن مشاور و روانشناس و نمی دونم تیم استعدادیابی و .... خیلی در موفقیت بچه تاثیر داره؟
ممنون می شم راهنمای کنید.     

دلدردش به خاطر مشکل جسمی نیست واگه تمام آزمایشات لازم رو هم بدید کاملا سالمه

عدم علاقه به مدرسه ومربی یا معلم باعث استرس درونی ودل درد های مکرر فرزند شما هست

چه بسا برای بچه های دیگه این مدرسه بهترین باشه ولی ارتباط موثر وایجاد علاقه برای فرزند شما شکل نگرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدرسه دولتیه یا غیرانتفاعی؟

غیرانتفاعی است. مدرسه فوق العاده مذهبی است. به نظر می رسه مدرسه و درس و کتاب بهانه ای است برای آموزش های اعتقادی. هر چیزی معتدلش خوبه. من توقع ندارم که رقص یاد بده ند ولی اینجوری هم دیگه نه.

دلدردش به خاطر مشکل جسمی نیست واگه تمام آزمایشات لازم رو هم بدید کاملا سالمه عدم علاقه به مدرسه ومر ...

دکتر هم تقریبا همین را گفت. گفت مشکل جسمی نیست. ببینید تو زندگیتون چی تغییر کرده که روش اثر گذاشته. خوب ما دو تا تغییر بزرگ داشتیم یکی تغییر محل سکونت از شیراز به تهران و یکی هم رفتن به مدرسه.