2777
2789
و او را دارن میخونن  هی  دیگه باید هی تمرین کنند که حرف گوش نمیدن  استرس نداشته با ...

ما نشانه ر هستیم دایم مشق و املا و جمله سازی و کاربرگ و...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من هنوز اول دبستان نرفته ولی مشق مینویسه. عزیزم بچه دومت بارداری ؟ راضی هستی با این اختلاف سنی؟ ...

نه هنوز اقدام نکردم 😅😅😅

تو فکرش هستم هنوز تصمیم نگرفتم چی کنم 

ولی تا الان سه بار مریض شده ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نه هنوز اقدام نکردم 😅😅😅 تو فکرش هستم هنوز تصمیم نگرفتم چی کنم  ولی تا الان سه بار مریض شده ...

منم تو فکرشم ولی از این  میترسم بچه آنفولانزا از مدرسه بیاره منم ازش بگیرم. تو بارداری هم که نمیشه آنتی بیوتیک و دارو مصرف کرد خیلی سخته

منم تو فکرشم ولی از این  میترسم بچه آنفولانزا از مدرسه بیاره منم ازش بگیرم. تو بارداری هم که نم ...

دیگه ۹ ماه مدرسه هستن واقعا نمیشه فکرتون مشغول کنید ممکنه از جای دیگه بگیرید قبلش واکسن آنفولانزا بزنید

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دیگه ۹ ماه مدرسه هستن واقعا نمیشه فکرتون مشغول کنید ممکنه از جای دیگه بگیرید قبلش واکسن آنفولانزا بز ...

تا حالا واکسن آنفولانزا زدین؟ میترسم از عوارضش. آره راهی دیگه هم نیست. چون هر سال بچه میره مدرسه. مدام هم مریضی میاره

تا حالا واکسن آنفولانزا زدین؟ میترسم از عوارضش. آره راهی دیگه هم نیست. چون هر سال بچه میره مدرسه. مد ...

نه نزدم ولی اطرافیانم زدن عوارض خاصی نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو