2777
2789

بهش قطره اهن سوسپانسیون بده دیگه سیاه نمیشه 

بلاخره یچی میشه دیگه ... تحمل کن دوست خوبم ، میگذره ... برا منم گذشت و میگذره ... دلم خوشه به بودن دو تا دخترام ❤️❤️                       اگه احیاناسوالی درباره ریاضی یافیزیک داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 🌿

حتما بده 

بلاخره یچی میشه دیگه ... تحمل کن دوست خوبم ، میگذره ... برا منم گذشت و میگذره ... دلم خوشه به بودن دو تا دخترام ❤️❤️                       اگه احیاناسوالی درباره ریاضی یافیزیک داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه سیاه شد دیگ بده دیگه فایده‌ای نداره  سیاه شده دندون پسر منم چون قطره آهن نمی‌دونستم سیاه می‌کنه سیاه شد همون طورم مونده الان ۶ سالشه. دیگ کار از کار گذشته دیگه حداقل ویتامینشو بزار داشته باشه😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

آهن خارجی بده یا مشورت کن چجوری سیاه نمیکنه

قطعش نکنیااااا من بچه اول بودم مامانم تجربه نداشت وقتی دندونم کمی سیاه شده بود دیگه نداده بود بهم درسته دندونم سفید بود ولی اون که تا۶سالگیه مهم نیست

الان مهمه که کمبود آهن شدید دارم و دکتر گفته بخاطر اینه که قطره آهن نخوردی و هیچ جوره جبران نمیشه

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
از داروخانه بگیرم؟؟چون من بهداش بهم میده

اره از داروخانه بگیر ... و بگو که دندونش سیاه شده بهت مسواک انگشتی هم بدن 

اهن رو عوض کن  من لیپوزوفر میدادم حتا یه لک سیاه هم نیوفتاد

اه چ خوب من نمی‌دونستم الان دخترم ۶ ماهشه یعنی بزرگتر شد همین قطره رو بدم؟سیاه نمی‌کنه اصلاً �

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
از داروخانه بگیرم؟؟چون من بهداش بهم میده

بهداشت آهن خالصه ولی سیاه میکنه خواهر.لیپوزوفر،فروسومال عالیه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

لیپوزوفر یا ایروفکیس هم خوش طعم هم سیاه نمیکنن

منم البته بچم دندونش سیاه شد ولی نه لا اینا قبلش ی چی دیگ میدادم بعدش عوض کردم ک دیگ فایده نداشت ولی خب دیگ بهتر اینه مثلا خواهر شوهرم اصلا بهشون آهن نداد گفت دندوناشون سیاه میشه .مغز بچه مهم تره یا دندونی ک میفته بعدا

لیپوزوفر یا ایروفکیس هم خوش طعم هم سیاه نمیکنن منم البته بچم دندونش سیاه شد ولی نه لا اینا قبلش ی چ ...

اره عزیزم نمیشه نداد میرم داروخونه براش میخرم ولی فک کنم اهن های بهداش بهترن ولی سیاه میکنن دندون رو

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی❤🌺🌼🌼
اره عزیزم نمیشه نداد میرم داروخونه براش میخرم ولی فک کنم اهن های بهداش بهترن ولی سیاه میکنن دندون رو

نه این اهن جدیدا هم خوبن ی مدل ددست کردن ک دندون سیاه نشه .حالا خیلی ساده من بگم فک کن داخل ی حبابه اون آهن میره داخل معده باز میشه .این میشه ک دندون سیاه نشه.

فقط این مدلیا رو قبل خوردن خوب تکون بده

اه چ خوب من نمی‌دونستم الان دخترم ۶ ماهشه یعنی بزرگتر شد همین قطره رو  بدم؟سیاه نمی‌کنه اصلاً �

من تا ۲سالگی دادم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40