2777
2789

سلام خدمت همه عزیزان دختر من ده سالشه کلاس چهارمه فوق العاده با ادب و حرف گوش کنه درساشم خوب میخونه تلاش میکنه ولی بنظرم تمرکز نداره نمیتونه متنیو حفظ کنه چیکار کنم توروخدا راه حل بگین.دارو یا شربت برای تقویت مغز میشه داد بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دارو چیه آخه گلم 

براش درسو جذاب کن 

ماژیک فسفری های خوشگل بخر ، خودکار قشنگ 

بهش بگو اگه درساتو خوب بخونی کارنامه ت همش خیلی خوب بشه بهت جایزه میدم 

بهش افتخار کن حس باارزش بودن بهش بده 

جلوش کتاب بخون 

حتی اگه همش نمراتش خیلی خوب نشد تو کادو رو براش بگیر 

خیلیم بهش سخت نگیر

سلام دارو چیه آخه گلم  براش درسو جذاب کن  ماژیک فسفری های خوشگل بخر ، خودکار قشنگ  ...

همشو کردم هیچی جواب نمیده بخدا خسته شدم کم اوردم ارزو ها دارم برای این بچه ولی خودشو زده به خنگی نمیدونم چیکار کنم یه متن رو ده بارم تپضیح میدم اصلا یاد نمیگیره

بیش فعال نیست؟ 

درمورد بیش فعالی مطلب بخون اگه دخترت علایم داره ببر روانپزشک یه دوره دارو بخوره تمرکز و صبرش عالی میشه 

اگه تهران هستی دکتر مینا اسدی سرچ کن آدرس و تلفنش میاد 

عکس رنگی از مغز میگیره و تست ای کی یو میگیره بعد دارو میده 

اگه تمام اینا رو رفتی و گفت سالمه 

یه آزمایش کامل ازش بگیر 

سعی کن شربت سانستول سه گوش هرروز دوقاشق غذاخوری بهش بده سرساعت مشخص 

و کندر و عسل بده 

پسر منم ده سالش کلاس چهارم 

این بچه ها هنوز با حفظ کردن کنار نیامدن بلد نیستن چطوری حفط کنن

من خودم درس هاشو میزنم نت سوال هاشو میپرسم چند بار وتوضیح میدم درست مثل اینکه خودم دارم حفظ میکنم اونوقت پسرم میفهمه ویاد میگیره 

توهم کمکش کن همیشه درس های روز بعد بپرس ازش 

ببخشید عزیزم یه سوال دارم وقتی نوزاد بود تا قبل یک سالگی زیاد تلوزیون میدید؟

اصلا ربطی به تلویزیون نداره،من الان یه متن و باید ۳بار بخونم تا متوجه بشم بعضیا ذاتا تمرکزشون پایینه،ولی پسرم یه شعر رو یکباره حفظ میکنه،این مسئله بخاطر ذهن آشفته هم ایجاد میشه کمبود یک ویتامینی هم بود ولی الان حضورذهن ندارم

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

داروی خاصی وجود نداره

اگر تمرکزش قوی نیست و مشکل درش میبینی

با بهترین روانشناس کودک شهرت مشورت کن

ریشه مشکلش پیدا میشه

حس میکنم  تلوزیون زیاد میدیده تا قبل سه سالگی

یا وسیله بازی مثل تبلت و... داشته بازی میکرده

برای اینجور بچه های امروزی ک بازی فکری نداشتن و فقط اینطوری روزا گذروندن پیش میاد

اختلال در تمرکز

یادگیری و....

یا اصلا بگه هیچ مشکلی نداره خداروشکر

در نهایت دلیلش رو میفهمی

چیز وحشتناکیم نیست

یعنی اگر روانشناس بگه اختلاله

با بازی های فکری مخصوصی که خودشون دارن و یا کاردرمانگرایی که معرفی میکنن

سریع مشکل برطرف میشه💙💙💙💙💙

چیزی نیست خواهرم الان تو اکثر آدما هست بخاطر شرایط زندگیامون بهش میگن بیش فعالی اما ن از لحاظ منفیش بهتون برنخوره می‌خوام کمک کنم تو سنین بالا تو عدم تمرکز خودشو نشون میده حتماااا یه روانشناس کودک ببرین کمک می‌کنه کلی تاثیر داره گناه داره اینطوری خودشم اذیت میشه فک می‌کنه ایراد از خودشه ک نمیتونه حفظ کنه وگرنه اون تقصیری نداره و مشکل بیش فعالی ذهنه ، ایشالا ک هر چ زودتر اوکی میشن ، و ی ورزشم ثبتنامش کن خیلی خوبه برا خالی کردن انرژی های منفی 😊🌹🌹