2777
2789

نه شیر درست میخوره نه غذا

دیگه اصلا واسش غذا درست نمیکنم

فقط ماکارونی دوست داره

اونم وزنش بالاست بهداشت گفته نده

همش شیرو بسکوییت یا سرلاک بهش میدم

خسته شدم

بنظرتون چ کنم؟میوه هم اصلا نمیخوره به زور آبمیوه با قطره چکون بهش میدم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وزنش بالاست

بخوره چی بشه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

غذاهایی که لازم نباشه بجوه امتحان کن مثل حلیم سوپ میکس شده اینا ببین میخوره یانه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
ببر دکتر تغذیه

وقتی بچه اضافه وزن داره اصلا محل نمیدن میگن چیکار داری نخوره خب!

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
چجور وزنش بالاست ونمیخوره

نمیدونم شاید ژنشو داره

هرچند ن خودم ن شوهرم چاق نداریم

بهش شیر وبیسکویت نده بزار حسابی گشنه شه بعد غذا بده  بعدشم شیر بیسکویت هیچ خاصیتی نداره فقط اشت ...

تنها چیزی که میخوره همینه

خیلی لجبازه خیلی

پسر منم یک سالش بود فقط سوپ دوست‌ داشت. فکر‌کنم کلا طبیعتشون یک سالگی خیلی کم اشتها میشن. زورش نکن ...

یادته یکسالگی چند کیلو بود؟ 

تنها چیزی که میخوره همینه خیلی لجبازه خیلی

بزار تاشب هیچی نخوره اخرش خسته میشه منم بچم یه سال وسه ماهشه بعضی وقتا فقط شب غذا میخوره از زور گشنگی مجبور میشه.  وزنشم ده کیلو