2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزاران وسیله هست که حتی اسمشم به گوش مادرای ما و حتی خودمون نخورده ولی تبلیغات القا میکنن ضروریه و اگه نخریم مادر وحشتناکی هستیم.

پس فقط و فقط چیزایی رو بخر که یا کاملا واجبن یا واقعا با دیدنشون ذوق میکنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من از چند نفر پرسیدم .‌ میگن روروک برای بچه خوب نیس پاهاش رو بد فرم میکنه . اما باز بعضیا میگن برای راه افتادن بچه خوبه . باز خیلیا میگن مینی واش لازم‌نیست اما باز خیلیا میگن خیلی کار رو راحت میکنه 

تخت ۴سال اول لازم نیست..روروئک ۶ماه اول لازم نیست..ظرف غذا..عروسک زیاد..لباس بیشتر از سایز ۲..شیشه شیر سایز بزرگ..کفش و صندل..اینا فعلا یادم هست .اینا لارم نیس حتما سرسیسمونی بخری

من کالسکه بدردم نمیخورد و خداراشکر که نگرفتم چون تاالان هم هیچ نیازی بهش پیدا نکردم

کالسکه بزرگترین نعمته 😂😂چجوری میگی لازم نیس

ینی شما خرید میرفتی بچه همش تو بغل میگرفتی؟

وای من که سالها پیش واس پسرم داشتم ینی چقدرم کارم را میوفتاد...راحت میزاشتم توش میرفتم بیرون

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

تخت.  کالسکه.  وگهواره اصلا  مهم نیستن فین گیر برس.   لازم نیست چند تا پستونک داشته باشه دوتا کافیه.   شیشه شیر هم یه کوچیک یه بزرگ. اقوام ما ست پنج تکه گرفته بود. یا مثلاً الان بچه ها به پاپوش نیاز دارن نه کفش و جورابی که ازیت بشن.  

=)

مثلا مینی واش واقعا لازم نیس من با همون ماشین میشستم. 

صندلی ماشین اصلا به کار نیومد ننشستن داخلش

تخت کنار مادر خیلی لازم بود و واقعا کارامد.

گهواره خیلی چیز واجبی نیس

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
کالسکه بزرگترین نعمته 😂😂چجوری میگی لازم نیس ینی شما خرید میرفتی بچه همش تو بغل میگرفتی؟ وای من ک ...

چون واقعا لازمم نشده تاالان همه که مثل هم نیستن.

من اگه بخوام‌بیرون‌برم تو این هوای سرد بچمو نمی‌برم و میزارم پیش باباش بمونه و اگه بخوایم جایی برین که خیلی ضروریه هم با ماشین میریم یا همسرم تو ماشین نگه میداره من کارم رو انجام میدم یا من خودم تو ماشین میمونم باهاش و به نظر من وسیله غیر ضروری هستش واس من که اینطور بود

چون واقعا لازمم نشده تاالان همه که مثل هم نیستن. من اگه بخوام‌بیرون‌برم تو این هوای سرد بچمو نمی‌بر ...

😬😬چ دلی داری 

😂😂وای من اصلن ی لحظه پسرم از خودم دور نمیکردم

خرید هم منو شوهرم همیشه با هم‌میرفتیم ..تو کالسکه میزاشتم راحت راحت..بدون این که بغلمون باشه ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠