2777
2789
عنوان

خدا دقیقا با من مشکل داره

84 بازدید | 12 پست

هیچوقت آدم منفی ای نبودم

واقعا میگم تا حالا گله نکردم به خاطر هیچی 

اما به شدت بدشانسم   

بلک فرایدی از جای معتبر !!! چند میلیون خرید کردم به جز یه تیشرت هیچکدوم به دستم نرسیده 

نه پست گردن میگیره نه اونی که فرستاده 

ایح ایح ایح ایح 

🍦🌸

ای وای 😔ولی ب خدا چ ربطی داشت 🧐

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.       1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی احتیاطی خودتون بوده خدا عقل داده مسئول اشتباهات ما نیست که 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.       1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

استاد از سایت زارا خرید کردم یک سومشو  نامعتبره عایا ؟؟؟ خیر !

من بحثم اعتبار سایت نیست اینه که ربطش ب خدا رو متوجه نمیشم که میگی خدا اینجوری کرده انگار مثلا با شما خصومت شخصی داره شما پول از دست دادید خدا کرده اما آیا اگه پول ب دست بیارید با کار کردن یا چیز دیگه هم میگید خدا کرده ؟!میگید زحمت و تلاش زرنگی خودم بوده !!

شما هم پیگیری کنید زنگ بزنید ب پشتیباناشون شاید فرجی شد