2777
2789

مهمونی یکی از فامیلاشون بود منم تو شهرشون غریبم . 

بعد حرف این شد تو مهمونی که من شبیه کیم . مادرشوهرم گفت شبیه مامانشه .خواهر شوهرم گفت نه اصلا شبیه لیلا  (مامانم) نیست شبیه باباشه . مادزشوهرم گفت نه یکم شبیه مامانشم هست . خواهرشوهرم گفت نه اصلا نمیتونی اینو شبیه لیلا خانوم کنی . این شبیه لیلا خانوم بود اصلا نمیگرفتیمش . 😐😔 

یعنی چی یعنی مامان من زشته .؟؟ اتفاقا خیلیم خوشگله . 

منم این طور مواقع که ناراحت میشم اصلا نمیتونم جواب بدم لال میشم . 😔😔

امروز میخوام برم بهشون بگم که ناراحت شدم و قطع ارتباط کنم . چی بگم به نظرتون . فقط میدونم که باید همونجا جواب میدادم ولی خوب لال میشم از ناراحتی امروز حتما میگم .چی بگم فقط ‌.

خدایی لالی

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من دیروز به خاطر اینکه تو مهمونی اوقات تلخی نشه سکوت کردم 

ولی میخوام بدونید خیلی روی احترام به خانواده‌م حساسم و دیروز واقعا از اظهار نظرتون بدم اومد 

نه توهین میکنم نه اجازه میدم کسی توهین کنه 

من کاربر آش‌_رشته۳۹۳۴هستم،همونی که امضاش این بود:دختر قشنگم🙎🏼‍♀️شغلت💻پولت💵تحصیلاتت📚هرگز یه روز صبح بیدار نمیشن تصمیم بگیرن ولت کنن،بچسب به آرزوهات،باور کن پسرا جایی نمیرن💕(کاربر سال ۹۵)…من بخاطر نظر دادن تو یه تاپیک جنجالی تعلیق شدم!چون یه کاربر نامحترم به بقیه گفت گزارش بزنن فقط بخاطر اینکه فهم حرفمو نداشت:)توصیه‌ا‌م به شما اینه که دنباله‌رو بقیه نباشید و سعی کنید خودتون حرفا رو تحلیل کنید،بعد گزارش بزنید🌝
عزیزم به امضاتم یه نگاهی بکن نظرتو گفتنی 😐

حالا که خوندی جمله اولشم بخون

روی صحبتم با اسی هست نه کاسه داغتر از اش

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

خیلی عذرخواهی میکنم ولی ایشون از بی شعوریش این حرفو زده 

واقعا تاسف باره اینجوری حررف زدن روبروی کسی

به نظرم مامان هرکی تو دید خودش زیباترینه

ولی شما خانومی کن و چیزی نگو ولی اگه تکرار کرد حتما برخورد کن

حرفشون زشت بوده

اینکه شما رو گرفتن،( نمیگرفتیمش) ، زشت تر از توهین به مادرتون بود

من شخصا با قطع ارتباط مخالفم 

کم محلی کن 

همیشه قرار نیست که ج بدی 

رفت و آمدت رو‌کم کن

دیدیشون گرم و صمیمی برخورد نکن

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی