2777
2789
عنوان

حرف خواهرشوهرم تو تالار خیلی ناراحتم کرد ‌.😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 29 پست
تقصیر پدرمادراس که هی تو بچگی نزاشتن بچه ها مهارت خودمراقبتی یادبگیرن

خوب باشه بچگی تموم شد

ادم میاد تو اجتماع باید خودشم چشم باز کنه یاد بگیره از حقش دفاع کنه دیگه..نمیشه همش بگیم من چون بچگی یاد نگرفتم باید تا اخر عمرم تو سری خور باشم

اونم توهین نه به خودم ادم

بلکه به مادرت

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

فقط میتونی با یه جواب خوشگل و با احترام ،به خواهرشوهرت ادب یاد بدی 

بگو من از مادرم لیلا خانوم یاد گرفتم که هر سخن جایی و هر نکته مکانی ،نخواستم تو روز مهمونی که ادم برا دل خوشی و شادی دور هم جمع میشه دلخوری پیش بیاد ...الان میگم بهت که حرفت خیلی زشت بوده که به مادرم چنین حرفی زدین ،اگر به چشمت زیبا نیست صد درصد به چشم من،مادرم زیباترین زنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات خیلی برام مهم نبود لحن بدت بود که نظرمو جلب کرد

پس چون با شما نبودم به خودت نگیر و رد شو

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بگو قطعا من اگه شبیه مامانم بودم به شما جواب مثبت نمیدادم که ،مگه عقلم کم بود.... و یک چیز دیگه ابنکه حتما یک بینایی سنجی برین ظاهرا مشکل داره چشاتون

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

ببین باید همون لحظه جواب می‌دادی الان اگر بخوای زنگ بزنی یا حالا پیغام پس خام بفرستی اصلاً چیز درستی نیستش به نظر من همون لحظه می‌تونستی برگردی بگی باز من حداقل شبیه بابام هستم و قیافم خوبه تو که نه شبیه بابات شدی نه شبیه مامانت شبیه بوزینه های سر درخت شدی چی میگی ولی در کل از این به بعد سعی کن بیشتر از سلام و علیک با هم نباشید که نخواد پاشو درازتر از گلیمی که روش هستش بکنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

قطع ارتباط؟خدایی شوخی میکنی دیگه؟دیگه تو این‌جرت و پرتای خاله زنکی که میشین میگین یکی یه چیزی میگه.خواهر شوهرتم معلومه منظوری نداشته فقط شعور نداشته.من که نمیفهمم درک نمیکنم میشینید دورهم راجع به قیافه همیدیگه نظر میدیدحرف بهتر نیست؟

ببین کدوم کار دلت رو آررومتر میکنه جواب دادن یا ندادن و اگر تصمیم گرفتی بهش بگی خودت رو آماده جواب اون هم  کن مثلا اون مثل شما سکوت نمیکنه. بعدا بیشتر اعصابت خرد نشه نتونستم جوابش رو برای بار دوم بدم. 

خوشبخت باشی عزیزم♥ 

کاربری قبلیمaglaonema.خانم معلم؛ مامان یک دختر و پسر ناز  

ببین خانم نشینی حرف اینا که میگن اینو بگو اون کارو کن گوش کنی ها.کدورت پیش بیاد دودش تو چشم خودت میره و شوهرت.دفعه دیگه این بحثا خاله زنکی پیش اوند نشون بده تمایل به شرکت نداری.سر خزف رو عوض کن.موقعیت رو مودبانه ترک کن....کمکم میفهمن از این حرفا خوشت نمیاد.این خرفم انگار که نشنیدی نه واسه کسی بازگو کن نه به روی خودت بیار که شنیدی

2810