2777
2789
اره بابا پول باشه خریده میشه ،ولی اگه سنگین شدی مراقب خودتم باش و خیلی خودتو خسته نکن. کم کم بخر&nbs ...

الان تازه رفتم تو ۶ ماه ولی واقعا حال ندارم هر روز برم خرید مخصوصا که شاغلم هستم فقط جمعه با زور بتونم برم..دوست دارم یکی دوروزه تموم شه

پسر..حالا چرا با چشم اشکی پرسیدی؟

خدا حفظش کنه برات🤩🤩

فقط ابی تک رنگ نگیر ها  یا رنگ  اسپرت بگیر یا سفید قاطیش کن که برای بچه  بعدی هم ب دردت میخوره

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا بستگی داره چقد کامل بخری  کلی وسایل اضافی هم تو سیسمونی هست و اینکه چ برندی میخوای باشه&nb ...

دوست دارم چیزایی که واقعا لازم داره براش بخرم نه چیزای الکی

حالا به نظرت چیزی هست که ضروری نباشه؟

خیلی نینی دوست دارم برا همون انشالله سالم و سلامت دنیاش بیاری  علاوه بر اینایی ک خانوما گفتن ...

اره داروهای گیاهی رو حتما بگیر من اسماشون رو بلد نیستم هم برای خودت لازمه هم نی نی 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
خدا حفظش کنه برات🤩🤩 فقط ابی تک رنگ نگیر ها  یا رنگ  اسپرت بگیر یا سفید قاطیش کن که ب ...

مرسی عزیز دلم😘نه ابی که دوس ندارم چه رنگایی رو پیشنهاد میدی؟منظورت رنگ وسایل چوبیشه یا چیزای دیگه؟

دوست دارم چیزایی که واقعا لازم داره براش بخرم نه چیزای الکی حالا به نظرت چیزی هست که ضروری نباشه؟

افرین درستش همینه 

مثلا اسباب بازی و لباس ها خیلیییی نخر مخصوصا لباس چون بچه رشد میکنه و لباسا کوچیک میشه 

هرچی لازمت بشه با خود نی نی میگیزی.

کفش و دمپایی خیلی نگیر رشد میکنه پاش.کوچیک میشه.

سعی کن اتاقش ویترین نشه فقط 

مرسی عزیز دلم😘نه ابی که دوس ندارم چه رنگایی رو پیشنهاد میدی؟منظورت رنگ وسایل چوبیشه یا چیزای دیگه؟

کلا جاافتاده پسر ابی،دختر صورتی 

راستش سلیقه ای هست ولی من دوس ندارم اینجوری

ترکیب سفید و کرم شکلاتی زرد  لیمویی اینا خوب میشه بازم خودت ترکیبای رنگ‌رو ببین مورد نظرت رو پیدا من 

من اشتباه کردم لباس سایز صفر نخریدم الان پسرم ۴۸ روزشه تازه سایز یک اندازش شده دو سه دست سایز صفر بخر سرهمی نخی خیلی بدرد بخوره نوزاد توش راحته ده روز اول شلوار بند ناف و اذیت می کنه 

چه دارو گیاهیی😳

برای کاچی درس کردن خودت.بعد زایمان بخوری

برای نی نی هم مثلا یچی هست میدن ک شکمش کارکنه،یا اکه نفخ اذیتش کرد بدی 

ولی کلا خودت رعایت غذایی داشته باشی هم خوبه

الان تازه رفتم تو ۶ ماه ولی واقعا حال ندارم هر روز برم خرید مخصوصا که شاغلم هستم فقط جمعه با زور بتو ...

عزیزززم😍😍 

مراقب خودتم باش😘