2777
2789
عنوان

سرد بودن شکم بعد از انتقال جنین

2555 بازدید | 20 پست

دوستان من دفعه سومی انتقال جنین میدم هیچ علامتی نداشتم ترشحات هم اصلا نداشتم درد سینه فقط کمی بود که اونم قطع شده شکمم دو روز سرد شده دست میزارم سرده کسی بوده این شرایط رو داشته باشه و مثبت شده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به علایم نیست عزیزم انشالله مثبتی

اخه میدونی کلا هیچ حس بارداری ندارم انقدر الکی چند روز اول انتقال حساسیت سینه یود اونم قطع شد 

بتا بره بالا نشونه ای نداره؟ 

شما هم ای وی اف هستی؟یا طبیعی

2805
اخه میدونی کلا هیچ حس بارداری ندارم انقدر الکی چند روز اول انتقال حساسیت سینه یود اونم قطع شد  ...

ای وی افی هستم

من فقط علایم دل درد و کمر درد پریودی داشتم

علایم بارداری بعد از شش و هفت هفته شروع شد

امیدوار باش استرس خودش از همچی بدتره

ای وی افی هستم من فقط علایم دل درد و کمر درد پریودی داشتم علایم بارداری بعد از شش و هفت هفته شروع ...

سلامت باشین عزیزم اخه چون اولسینه هام درد میکرد متوقف شد استرس که داشتم صدبرابر شد 

سلامت باشین عزیزم اخه چون اولسینه هام درد میکرد متوقف شد استرس که داشتم صدبرابر شد 

بخاطر داروهاست عزیزم من الان ک باردارمم هر روز ک سینه هام سفت و دردناک نیست هرساعتی یجوریه واقعا تو این چن  وز جز ارامش به چیزی اهمیت نده خیلی سخته اما تو میتونی❤️

باید گرم باشه من بعضی اوقات انقدر سرد میشد که دستم میزاشتم گرم بشم امروز عصر ج ازمایشم میاد ببینم دن ...

عزیزم میشه شما بسلامتی مثبت شد؟ آخه منم دقیقاااا علاعم شما رو دارم، خواهش میکنم جواب بدید خیلی استرس دارم🙏🌹😭

بخاطر داروهاست عزیزم من الان ک باردارمم هر روز ک سینه هام سفت و دردناک نیست هرساعتی یجوریه واقعا تو ...

استراحت مطلق بودین یا نسبی 

اسی توچی؟

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

2810