2777
2789
عنوان

خوابیدن زیاد

2305 بازدید | 29 پست

الان یک ساله درگیرم،اگر ۲۰ساعتم بخوابم باز خوابم میاد بعضی روزا بیشتر بعضی روزا کمتر حتی قهوه هم اثری نداره،به کارام نمیتونم برسم خیلی اذیتم،ازمایش هم دادم تیروئدو ویتامینو...همه نرمال بود

کسی همچین مشکلی داره

Good girl

کم خون چی ؟نیستی؟

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای من

دیشب ۱۲ خوابیدم ۱۲ ظهر بیدار شدم 

باز ۲ساعت دیگه ظهر خوابیدم الانم خوابم میاد

گر درد شوی ، زهر شوی ، پنجه به قلبم بکشی                                                      من باز تو را....باز تو را.... باز تو را.... می‌خواهم

مممننننن دیروز ج ازمایش گرفتم مشکلی نبود بمن دکتر گفت از افسردگیو ناراحتیه راستم گفت مشکل زیاد دارم

منم افسردگی دارم

چطوره واسه شما چن وقته اینطوری

خیلی بده

Good girl
منم افسردگی دارم چطوره واسه شما چن وقته اینطوری خیلی بده

خیلی وقته سرکار میرفتمم همش تو چرت بودم دیگ سرکارم نمیرم چند ماهه بزور بیدارم اگ بخوام بخوابم کله شبو روزو میخوابم 

من فک‌میکردم از کمخونیه ک اونم نداشتم نمیدونم چیکار کنم واقعا

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
خیلی وقته سرکار میرفتمم همش تو چرت بودم دیگ سرکارم نمیرم چند ماهه بزور بیدارم اگ بخوام بخوابم کله شب ...

درکت میکنم منم همینطورم

خیلی کارا رو دوس دارم انجام بدم نمیتونم

روانپزشکی چیزی نرفتی؟

Good girl