2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیانا😭😭😭🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 115 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی التماس دعا دارم برای اینکه بچه هام از شر وسواس نجات پیدا کنند و توی درسشون موفق بشن و همچنین سلامتی همسرم 😔

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
درخواست دادم

عزیزدلم من درخواست قبول نمیکنم شرمندتونم🌹

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

برای @خادم_جمکران۳۱۳   و @روزهای_بدون_تو   و @تاپ_تاپ_خمیر   و @نوکرحسینم ...

ممنونم عزیزم...اسی یادت نره اسممو بگی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
فدات بشم الهی مرسی  حتما  برای دوستانم @queenمریم   @تنهاترین24   @ت ...

ممنونم نازنینم ، خیر ببینی انشاالله ، دعا میکنم از یاران سپاه آقا امام عصر (عج) باشی و روز به روز باایمان تر و پر رزق و روزی تر و شادتر باشی عزیزم ، برای حاجت روایی خودت و استارتر ده تا حمد میخونم.

استارتر التماس دعا برای مریم و امیر و مهسا....

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
ممنونم نازنینم ، خیر ببینی انشاالله ، دعا میکنم از یاران سپاه آقا امام عصر (عج) باشی و روز به روز با ...

خواهش میکنم عزیزم 💖 😍 

الهی آمین 

انشالله که جز 313 یار آقا باشی مهربونم 

انشاالله آقا سند عاقبت بخیری و خوشبختیت رو امضا بزنه گل من. 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
فدات بشم الهی مرسی  حتما  برای دوستانم @queenمریم   @تنهاترین24   @ت ...

ممنون خواهرجونم 

نیت حاجتت گلم عرض ادب ب اربابمون 🤲🏻💚

بسم الله الرحمن الرحیم  

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللّهِ، وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَدًا ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ، وَ لا جَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ.

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ و علی العباس الحسین و سلام بر عمه جانمون خانومم حضرت زینب صبور قهرمان کربلای حسینم و اَلسَلام عَلیکِ یا رُقیه بِنتُ الحُسَین علیه السلام

ب نیت حاجتتون هدیه ب حضرت مهدی عج 🤲🏻💚

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً

به نیت فرج آقا جانمان از زندان غیبت و حاجت روایی شما :
 می خوانیم دعای نجات حضرت یوسف علیه السلام 🤲 
اللّهم صلِّ عَلی مـُحمَّدٍ و آل مُحمدٍ؛ وَاجْعَلْ لی منْ أمْریَ فَرَجاً و مخْرَجاً؛ وَارْزُقْنی مِنْ حَیثُ أحْتَسِبُ ومِنْ حَیثُ لا أحْتَسِبُ. ‌

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ممنون خواهرجونم   نیت حاجتت گلم عرض ادب ب اربابمون 🤲🏻💚 بسم الله الرحمن الرحیم &nbs ...

خواهش میکنم عزیزم 💖 😍 

فدای محبتت مرسی 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
@گلیییی_خانم     @دختر_12     @mlita91     @دردونمه   & ...

فدات خواهرجونم حاجتت روا بحق پنج تن 

واسه حاجتت متوسل شو ب بی بی زینب کبری س 🥺🤲🏻💚

هم میتونی چله بگیری هم میتونی ۱۶ روز بخونی 

اول دو رکعت نماز حاجت مث نماز صبح میخونی بعد مث تصویر زیر

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚