2777
2789

یه موقع میبینی رفته بالا باز میاد پایین

یه راه حلی درمانی چیزی بگید پلاکت رو ببره بالا

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند بود ؟

۳۶ هزار

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
خو نگران نباش  طبیعیه تا اوکی شی طول میکشه یهو خوب نمیشه که دورت بگردم من خودم بعد یه سال هنوز ...

من سر هر آزمایش خون دادن جون میدم

دعا کن زودتر خوب شم به خدا من خیلی ضعیف و کم تحملم

من سر هر آزمایش خون دادن جون میدم دعا کن زودتر خوب شم به خدا من خیلی ضعیف و کم تحملم

منم مثل تو بودم و هستم ولی عادت کردم الانم پلاکتام پایین اومده ولی هقته دیگ میره بالا انقدر نگران نباش باید روند درمان پیش بری و وایستی این مدت زمان تموم شه و اثر واکسن از بین بره بعد خوب خوب میشی یکم طولانی فقط یکی دوسال طول میکشه 

اولش سخته نگران نباش هیچی نیست پلاکت پایین ترسناک نیست نه میمیری نه اتفاقی میفته فقط ضربه ببینی کبود میشی

مموت خیلی پایین اومد ملاکتت بستری شی و ای وای جی بزنن و بعدش کامل خوب شی و.... 

انقدر کم‌طاقت نباش قوی باش عزیزم این روزا میگذره بخدا