2777
2789

یه موقع میبینی رفته بالا باز میاد پایین

یه راه حلی درمانی چیزی بگید پلاکت رو ببره بالا

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند بود ؟

۳۶ هزار

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
خو نگران نباش  طبیعیه تا اوکی شی طول میکشه یهو خوب نمیشه که دورت بگردم من خودم بعد یه سال هنوز ...

من سر هر آزمایش خون دادن جون میدم

دعا کن زودتر خوب شم به خدا من خیلی ضعیف و کم تحملم

من سر هر آزمایش خون دادن جون میدم دعا کن زودتر خوب شم به خدا من خیلی ضعیف و کم تحملم

منم مثل تو بودم و هستم ولی عادت کردم الانم پلاکتام پایین اومده ولی هقته دیگ میره بالا انقدر نگران نباش باید روند درمان پیش بری و وایستی این مدت زمان تموم شه و اثر واکسن از بین بره بعد خوب خوب میشی یکم طولانی فقط یکی دوسال طول میکشه 

اولش سخته نگران نباش هیچی نیست پلاکت پایین ترسناک نیست نه میمیری نه اتفاقی میفته فقط ضربه ببینی کبود میشی

مموت خیلی پایین اومد ملاکتت بستری شی و ای وای جی بزنن و بعدش کامل خوب شی و.... 

انقدر کم‌طاقت نباش قوی باش عزیزم این روزا میگذره بخدا