2777
2789
چجوری منطقی بحرفم

اینجوری

عزیزم ما دیگه زن و شوهرم. روابطمون باید حدود و حریم داشته باشه‌ تو که انقدر درکت بالاست به نظرت برعکس این قضیه پیش میومد ناراحت نمیشدی؟ من اصلا در حد خودم و خودت نمیدونم که دوست مجردمون بخواد با پارتنرش باهامون بیاد بیرو. ما زن و شوهریم و حرمت داریم. بهتره ماهی یکبار با خانواده های متاهل رفت و آمد کنیم که در حد خودمون و شان و شخصیت خودمون هستن. دوست دارم بدونی زندگیم با تو برام خیلی مهمه و شده براش میجنگم که نخواد آسیب ببینه. امیدوارم درکم کنی. ازت هم میخواگ اگه به نظرت حرفام باید اصلاح شن کنارم باشی باهم بریم دکتر راهنمایی بگیریم برای حلش. چون اصلا دلم نمیخواد با دلخوری کاری رو برای من انجام بدی. تو برام خیلی مهمی و در کنارش آرامش خودم هم مهمه. ممنونم که درکم میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرتون بیکاره

شکاکه

دوسش نداشتی و الان فقط بهش عادت کردی

رفیق بازه

به حرفات محل نمیده 

درآمد نداره

مسئولیت زندگی نداره

میخواستی ازش جدا شی

الان نگرانی که ناراحت شه؟؟؟؟

به درک که ناراحت میشه. دختر کاش جدا شی بابا

چون شوهرت هست بهت میگم 

ببین یه سری مسائل هست که نیاید با التماس و خواهش گفت 

باید از موضع قدرت بگی بدون جال و جنجال 

من این جور مواقع یه رگی دارم میزنه بالا این طوری برخورد میکنم 

میگم 

یه چی میگم پشتش نیار چون قابل بحث نیست ، دیگه نبینم با دوست دختر دوستات بخوای در حال گردش و تفریح باشه ، دوستت می خواد بره خودش فره دنبالش ، تو متاهلی دیگه ، تموم 

شوهرتون بیکاره شکاکه دوسش نداشتی و الان فقط بهش عادت کردی رفیق بازه به حرفات محل نمیده  در ...

الان فکر میکنم بهز علاقه مندم بعس ولی کارا و‌رفتاراشو‌میبینم ازش بدم‌میعد حتی نمیزاره تو اینستا استوری بزارم

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
الان فکر میکنم بهز علاقه مندم بعس ولی کارا و‌رفتاراشو‌میبینم ازش بدم‌میعد حتی نمیزاره تو اینستا استو ...

نخیر. علافه مند نیستی به هیچ وجه. عادت کردی.مادرت هم بهش دامن زده انقدر اعتماد به نفستو اورده پایین باعث این آسیب شده. پسری توی زندگیت نبوده فکر میکنی عشقه. نیست و دو ساله دیگه میای اینجا گریه و زاری 

من میدونم آخرشم اشتباه پیش میری و مشاوره نخواهی رفت. اما لطفا چیزایی که شنیدی رو یادت باشه. ببخش رک میگم اما قدم به قدم به بدبختی تا آخر عمرت نزدیک میشی

نامزد من نفهمه میرخ

چون ارزش قائل نیست براش

فقط براش کسی هستی که در آینده باهاش رابطه داشته باشه کارای خونشو بکنه و بچه دار هم بشه. اونم نمیدونم اجازه داری به گوشیش دست بزنی یا نه. معلوم نیست وفادار هست یا نه