عقدیم اخه تو این ماه چند بار باهاش دعوا کردم و قهر کردم الان میترسم از چشمش بیفتم باز اگدعو ...
در صورتی از چشمش میفتی که عزت نفس نداشته باشی اعتماد به نفس نداشته باشی. دعوای الکی اصلا خوب نیست. ایشون اصلا چرا انقدر رفیق بازی داره که دنبال دوست دختر رفیقاشم باهم میرن. نهایت هفته ای یه بار برنامه مردونه بذارن. شما دعوا نکن. اما بپرس برعکسش بود عکس العملش چی بود؟ یا بگید با دوستم برم بیرون دوست پسرش بیاد مشکلی نداری؟؟ روابط باید حدودش معلوم شه. حتما ببزش مشاوره. بگو بریم مشاوره عاقلانه تصمیم بگیریم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خودت الان گفتی منو برده پیش دوست دخترش چند روز پیشم داشتی با رفیقت میرفتی دنبال دوست دخترش ولی من چیزی نگفتم و زدم ب بی خیالی یه لحظه خودتو بزار جای من چکار میکردی
میشه خودتونم دنبالش برید البته بنظر من افراد متاهل نباید دوستی با افراد مجرد داشته باشن
گل گفتی. ایشون دنبال دوست دختر رفیقش میره دنبال زن خودش نمیاد. بعد مگه معنی داره این همه رابطه با دوست مجردش که کار به جایی میرسه که طرف دوستشم بیاره. اگه ۲ هفته ای یه بار ماهی یه بار برنامه مردونه باشه قابل درکه
من الان تاپیکای قبلتونم خوندم. ایشون خودش انقدر شکاکه و به شما گیر میده اما واسه خودش آزاده. شما سنت خیلی کم بوده نامزد کردی. کاملا داره سو استفادهدمیکنه ازت. حتما حتما وقت مشاوره بگیر. چجوری اجازه میدی تورو زندونی کنه و حتی به فضای مجازی گیر بده اما خودش آزادانه با رفیقش و دوست دخترش بره. هیچی نشده سیلی هم که زده. کاش مامانتون عکس العمل نشون میداد یاد بگیزه احترام بذاره. ازین پسر شوهر آروم درنمیاد . خیلی دوستانه بگو میگم مشاوره عالیه. الکی بگو باعث میشه من حساسیتام کم شه. بعد وقت بگیرید برید دکتر اونجا همه حرفاتو بزن. مشاور آدمش کنه. ان شالله که پارانویید نیست