روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
بچه من میترسید الان یه سال و نیمه، مثلا موقع چرخ گوشت روشن میشد جیغ میکشید و گریه، منم میبردم تو بغلم کنار چرخ گوشت تا ترسش ریخت، الان راحت میاد کنارم وقتی جارو میکشم حتی از دستم میگیره وقتی روشنه و خودشجارو میکشه
پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوایل دختر من حتی عدسه هم میکردیم گریه میکرد و میترسید بعدش خنده سرگرمش میکردم و میبردمش نزدیک وسایل و میگفتم ترس ندارن و بغلش میکردم الان خیلی خوب شده هر وقت میترسید میزدم تو فاز شوخی و خنده تا ترسش بریزه
پسر من یه سال و هشت ماهشه از بعضی صداها میترسه هنوز اوایل از صدای جاروبرقی و مخلوط کن هم میترسید منم وقتی میخواستم روشن کنم اولش بغلش میکردم با هم جارو میزدیم الان یه کم بهتر شده
⚡ شروع رژیم 1402/09/05💫 وزن اولیه76💫 وزن ۲۲ بهمن ۶۶٫۳۰۰هدف اول 70🔒هدف دوم ۶۵🔒هدف سوم ۶۰🔒
دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤
پسرم ۱ سالو ۶ ماهشه از جارو برقی بشدت میترسه اگه روشنش کنم فرار میکنه توی اتاق و یواشکی از لای در نگاه میکنه 😅😅 از همه کارو و مخلوط کنم میترسه نمیدونم برای چی 🤔🤔
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏