2777
2789
عنوان

حس کردم لب دخترم کج شده نگرانم

270 بازدید | 11 پست

سلام دخترم چهار سال و نیمشه، دیروز عصب کشی کرد، ولی موقع عصب کشی از اول تا آخر گریه میکرد و دکتر به زور نگهش داشت، بعد دیدم دستگاهش خونی شده و از دهن دخترمم خون اومد😔 یه زخم کوچیکم روی لبش ایجاد شد، الان دقت کردم دیدم لبش همون قسمت کج شده انگار😕 چیکار کنمیعنی براش میمونه این؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عذابی میکشن بچه‌ها میترسن از دندونپزشکی چهار سال و نیمه رو عصب کشی میکنن؟؟ نشنیده بودم 

متاسفانه بله، تازه گفت سه تا دندونش عصب کشی لازم داره، ولی شاید دوتای دیگه رو نبرم، دلم خون شد براش، این یکی دندون آسیاب بود و خیلی وقت بود خراب شده بود

یا اثر بی حسیه یا ورم کرده لبش نامتقارن شده خوب میشه 

بعد از بیشتر از سی ساعت اثر بی‌حسی میمونه یعنی؟ ایشالا زود خوب بشه میترسم، از اونورم همسرم میگفت نبرشو اگه بعدش هرچی شد من میدونم و تو😑

متاسفانه بله، تازه گفت سه تا دندونش عصب کشی لازم داره، ولی شاید دوتای دیگه رو نبرم، دلم خون شد براش، ...

یکی از اقوام ما بچه همین سن حدودا چندتا دندونش نیاز به عصب کشی و پر داشت چون خیلی میترسید بیهوشش کردن براس انجام دادن

متاسفانه بله، تازه گفت سه تا دندونش عصب کشی لازم داره، ولی شاید دوتای دیگه رو نبرم، دلم خون شد براش، ...

من خودم کل دوران خردسالی دندون درد داشتم همه دندونا خرااااب🤦‍♀️ ولی هیچکس نمیتونست منو ببره دندونپزشکی  انقدر که میترسیدم تا سکته میرفتم! همون دردا رو تمحل کردم تا دندونا افتادن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️الان فکرشو میکنم چقدر سخت بوده

شاید لبش ورم داره فعلا

من خودم کل دوران خردسالی دندون درد داشتم همه دندونا خرااااب🤦‍♀️ ولی هیچکس نمیتونست منو ببره دندونپز ...

مرسی عزیزم از نظرات، ایشالا ورم باشه ایشالا خیلی نگرانم

خودم عصب کشی کردم، قشنگ تا ۵روز لبم سنگین بود یه وری شده بود🤷‍♀️رفتم دکتر گفت چیزی نیست خودش خوب می ...

آهان دختر منم یه همچین طوریه، خدا خیرت بده بهتر شد حالم با نظرت، ایشالا لب دختر منم زودی برگرده به قبلش