2777
2789

خیلی حالم بده و ناراحتم

شوهرم مرد خوبیه و دوستش دارمم

اما متاسفانه مشکل بزرگی داره

هم توی کار که کارش ازاد هست تا میتونن حقش را میخورند

هم دوستاش مثلا ازش قرض میگیرند پس نمیدن

هم توی خانوادش

برادرش رفته ماشین بخره چند سال پیش. اینو با خودش برده که بیا به فروشنده بگو‌ از من چک قبول کنه. طوری که خودش میدونسته یارو چک قبول نمیکنه، این فقط یه نقشه بوده که شوهرم بقیه اش را بده

و نقشه اش هم گرفت

شوهرم میگه خب من میدم بعدا تو به من پس بده

اما هیچ وقت پس نداد

اون موقع ۲۰ تومن داد برا ماشین 

الان همون ماشین شده ۳۰۰

الانم رفته برای یه نفر پروژه برداشته براش کار کرده

اما طرف پول نمیده

دیشب تا صبح بیدار بودم

داشتم فکر میکردم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم که انقدر بخام حرص بخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عموم با مادربزذگم رفت مگه چند سال قبل.

بعد بابام زمینمونو فروخت داد مادربزرگم پولشو گف برا زن و بچه ام از اونجا طلا بیار.

دوربین خوب بیار و اینا.

عموم اونجا همه پول رو‌ازش گرفته بود هیچی برای ما نیاورده بود://///////

شرایط من مث شماس دقیقا شوهرم اصلا بلد نیس ب کسی ن بگه یا مثلا الان مریضه توانایی انجام کاری نداده کارش هم ازاد بود دکتر بش گفت بیا از کار افتادگی بنویسم برات ک قبول نکرد دوستاش بش گفتن ن حداقل حقوق میگیری وفلان بهمان اصلا توجه نمیکنه ک دوستش کارمند ازکارافتادگی ب ا دوستش ک کارمند بده چون حداقل حقوق داره ولی برای همسرم ک هیچ حقوقی نداره چقد خوبه ماهیانه دریافت کنه ووقتی ۲یا ۳سال بعد خوب خوب شد هم کار ازادشو راه بنداره میخواد منتطر بمونه تا ۲۳ سال دیگه تا بازنشته بشه و بیمه دزیافت کنه الان ب فکر ۲تا بچه نیس

ذات آدم ها عوض نمیشه .اونی که ساده و مهربونه تا آخر همینه .مگه اینکه کلا رابطه شو کم کنه با فامیل .برای شغلشم همینه .آخه مردم الان از کلاهبرداری و حروم خوری ابایی ندارن  .مذهبی و غیرمذهبی هم نداره باید احتیاط کرد ولی واقعا نمیشه .شوهرخواهر من که زرنگه الان دوساله دنباله پولشه طرف جنس خریده پولشو بهش کامل نداده .تازه شوهرخواهر من زرنگه ولی دوره بدی شده .دیشب تو خیابون پسریارو رو دیده بود دنبالش کرده بود تا خونه شو یادبگیره.باید خودت بری دنبال حق و حقوقت ..خب برای آدمی شبیه شوهر شما سخته .عمرآدم کم میشه.و چاره ای هم نداره .تو همین جامعه زندگی میکنه دیگه .من برا همین از هر معامله ای استرس شدید میگیرم.