2777
2789
عنوان

جراحی پای شکسته و پلاتین تورو خدا اگه تجربه دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4549 بازدید | 36 پست
در آوردنش کم درد نداره  میتونه تحمل کنه  دوباره به اندازه اون برش قبلی باز میکنن

اخه اگ بدونیم. بعد دراوردن خوب میشه و دردش تموم میشه در بیاره پلاتینو.ممنونم بازم عزیزم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1986603

من ساق پام پلاتین داره اینکه میگید یه هفته و یه ماه و... خیلی برام عجیبه اگه گفتن که شکستگی هاتون ...

دکتر منم گفته چهار ماه  

اول آتل میگیرن ولی چون علاوه بر این چند قسمت پام نازک نی و مچ هم شکستگی داره باید گچ هم بعد اتل بگیرن 

اما خب اون خانم مثل اینکه هم خودشون و همسرشون کادر درمان هستن میگفتن ک تجویز پزشکتون درست نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالها پیش بخاطر شکستگی ساق پا، پلاتین رفت توی پام.زمانی که پلاتین توی عضو شکسته می گذارن، زیاد به اس ...

منم دوماهه عمل شدم ساق پام شکست پلاتین گذاشتن ولی دکتر میگه تا ۵ ماه هنوز راه نری باید.شما کی راه رفتین؟