2777
2789

من پسرم تا ۱۰ ماهگی دندون نداشت بعد یواش یواش دراومد تا یکسالگی ۲ تا دندونش یه کوچولو بیرون اومده بود. دیگه تا ۱۵ ماهگی ۶ تا دندون در اورد ولی از اونموقع تا الان که ۱۸ ماهشه دیگه دندون در نیاورده یعنی ۳ ماهه هیچ دندونی در نیاورده. این طبیعیه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من امروز دقیقا ۱۷ ماهشه  ۸ تا دندون داره...

اره عادیه چند ماه دندون در نیاره

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

وای دوستم میگفت پسرم از دو ماهگی دندون دراورد وقتی ۶ ماهش بود همه دندوناش در اومده بود ب دهنش ک نگاه میکردی انگار یه ادم یزرگ جلوت بود

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
تعداد دندون میشه ماه تولد منهای ۶ 

نگرانی من تعدادش نیست

اینه که سه ماهه رشد نکرده دندوناش

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من از چهار ماهگی شروع کرد....الان ک ی سالشه  چهارتا بالا داره دوتا پایین...چهار تا اسیاب بالایی ...

واقعا چقد بچه با بچه فرق میکنه یکی ۴ ماهگی یکی یکسالگی

دختره یا پسر؟

دختر من امروز دقیقا ۱۷ ماهشه  ۸ تا دندون داره... اره عادیه چند ماه دندون در نیاره

خب خداروشکر میخواستم بخاطر همین برم دکتر

وای دوستم میگفت پسرم از دو ماهگی دندون دراورد وقتی ۶ ماهش بود همه دندوناش در اومده بود ب دهنش ک نگاه ...

من حتا یه مورد دیدم با یه دونه دندون بدنیا اومده

شما بچه ها تون چند ماهگی مستقل راه رفتن....من ی سالش  هنوز راه نیافتاده...

مشکلی نیست فک میکنم تا ۱۵ ماهگی جا داره راه بیفته

مثلا بچه خواهرشوهرم ۱۳ ماهگی راه افتاد

بچه من ۱۰ ماهگی

واقعا چقد بچه با بچه فرق میکنه یکی ۴ ماهگی یکی یکسالگی دختره یا پسر؟

اره چهار ماهش تمام شده بود پایین دراورد شش ماهگی بالایی.....پسر ...وزنش خیلی خوب بود ولی ازچهار ماه ماهگی به بعد لاغر شد ازبس اذیت با دندون...