2777
2789
عنوان

اسم فراز وفرانه چه جور؟ ❤️🙏بیایین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این همه اسم اخه ....

چع اسم هایی 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

فرانه دختره یا پسر؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
نه، الان واقعا به نظر تو فراز یا فرانه قشنگن؟

فراز اسم متوسط به بالایی هست

ولی فرانه نه خوب نیست

ولی موضوع اصلی اینه ک نی نی سایت اصلا جای خوبی برا نظر سنجی نیست چون مثل اسم بچه هاش آراد و آیهان هست و ب جز این دو اسم به بقیه میگه زشت !!! و از دید خودشم داره منصفلنه و بدون تعصب نظر میده!!!

شما هم از نود و نه درصد اسمها ایراد گرفتی تا اونجا که من دیدم