2777
2789
عنوان

پایان مرخصی زایمان، مادران شاغل کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 48 پست
پاس شیر میدن ببین میتونی تو طول روز بری پیشش

اگر نیم ساعت هم مرخصی بهم بدن میتونم مثلا ده برم تا 11.30 هم برگردم 

با اسنپ میشه سریع برم و برگردم 

محل کارم حدود 30 دقیقه فاصله هست با خونه مامانم 

خدایا دوستت دارم 💓💓💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر خشک چند تا مارک امتحان کردم فایده ندارد ان شاالله ی کار خیلی خوب پیدا کنی 

مرسی عزیزم ایشالله تو هم تو کارت موفق باشی    فقط یک نصیحت از من خودتو فدای کار نکن همیشه بچت و سلامتیت تو اولویت باشه هیچ کس قدر نمیدونه مخصوصا اگر کارت دولتیه

مرسی عزیزم ایشالله تو هم تو کارت موفق باشی     فقط یک نصیحت از من خودتو فدای کار نکن همیش ...

خیلی ممنونم عزیز

تشکر 💓

حتمن نصیحتت را گوشه ذهنم دارم 

اگر دخترم طاقت نیاورد با اینکه خیلی مشکلات پیش میاد 

در نهایت مرخصی بدون حقوق میگیرم

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
بسلامتی عزیزم بچه رو پیش کی میزاری؟ شیر خودت میخوره یا شیرخشکیه؟

ممنون عزیز

سلامت باشید

بچه مامانم گفته اگر طاقت بیاره کمک می‌کنه 

تا چند ماه بزرگتر بشه بزارم مهد 

مشکل اینه که شیر داخل شیشه نمیخوره اصلا 

فقط سینه میگیره 

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
ممنون عزیز سلامت باشید بچه مامانم گفته اگر طاقت بیاره کمک می‌کنه  تا چند ماه بزرگتر بشه بزار ...

سلام عزیزم  منم دخترم وابسته سینه هست  فقط زیر سینه میخوابه   و شیر دوشیده رو نمیخوره  واسه همین 9ماه مرخصی زایمانم که تموم شد شش ماه مرخصی بدون حقوق گرفتم  و حالا  که دخترم  نزدیک پونزده ماهشه آخرای مرخصیمه  باید برگردم  البته مجدد درخواست دادم دوباره شش ماه دیگه بدون حقوق بگیرم موافقت نکردن  خیلی نگرانم   شما جیکار کردی؟بچت تحمل کرد   زیاد گریه و بیقراری نکرد  🥺

سلام عزیزم  منم دخترم وابسته سینه هست  فقط زیر سینه میخوابه   و شیر دوشیده رو نمیخوره ...

سلام عزیز 

منم مرخصی گرفتم فعلا 

دخترم طاقت نیاورد

بنظرم برو چندتا واسطه پیدا کن دوباره مرخصی بگیر

الان قانون جوانی جمعیت و... هست راحت تر میتونی مرخصی بگیری اگر کارت دولتی هست نهایت برو استانداری ... نامه بگیر

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
سلام عزیز  منم مرخصی گرفتم فعلا  دخترم طاقت نیاورد بنظرم برو چندتا واسطه پیدا کن دوباره ...

استانداری راحت نامه میدن؟؟و اینکه  کدوم قسمتش برم   اگه نامه استانداری ببرم مخل کارم ینی موافقت میشه یا باز ممکنه مخالفت کنن..کاش!مرخصی زایمان دوساله بود