2777
2789
عنوان

کیا از بچه داری خستن 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 24 پست

عزیزم یه مادر سرحال و سالم و با روحیه بهتر از یه خونه ی مرتبه

حتماااااااا وقتی اون خوابه توام دراز بکش

حتی اگه خوابت نیومد،دراز بکش گوشی بازی کن

تلویزیون ببین

اما کار نکن

باید انرژی بدست بیاری

غذا زیاد درست کن

خورش مثلا یه وعده شو بزار فریزر هفته بعد دربیار گرم کن.فقط کته بزار براش

یا زیاد بزار دوشب پشت هم بخورین

به هرحال خودتو بابت خونه و کار خونه خسته نکن

میدونم حس بدیه خونه نامرتب باشه،اما حال خودت مهم تره

منم بچم ی سال ودوماهشه وناخواسته باردارم خیلی میترسم اذیت شدی وقتی دومی ب دنیا اومد؟جنسیتاشونم چیه؟

اذیت که شدم ولی من حوصلم خیلی زیاده من پسرم یک سالش بود ناخواسته باردار شدم دومی دختره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اذیت که شدم ولی من حوصلم خیلی زیاده من پسرم یک سالش بود ناخواسته باردار شدم دومی دختره

من خیلی استرس دارم خواستم سقطش کنم که انشد بچم فعلا ی سال ودوماهشه ب دوسال نرسیده زایمانمه ی دختر دارمم مدرسه ای که باز خیلی وقت میخاد ازم 

من خیلی استرس دارم خواستم سقطش کنم که انشد بچم فعلا ی سال ودوماهشه ب دوسال نرسیده زایمانمه ی دختر دا ...

منم میخواستم سقط کنم شوهرم نذاشت الآن میگم خداروشکر نگهش داشتم انقد که عاشقشم تو که وضعت بهتره یه بچه ی بزرگ داری یخورده کمک حالته 

منم میخواستم سقط کنم شوهرم نذاشت الآن میگم خداروشکر نگهش داشتم انقد که عاشقشم تو که وضعت بهتره یه بچ ...

بزرگه بیشتروقت میخاد تاکوچیکا همه کاراشو من انجام میدم دومه ابتداییه بعد درسش حداقل ۲ تا۳ ساعت ازوقتمو میگیره هر روز 

بزرگه بیشتروقت میخاد تاکوچیکا همه کاراشو من انجام میدم دومه ابتداییه بعد درسش حداقل ۲ تا۳ ساعت ازوقت ...

آره شرایط شما سختتره عیب نداره خدا خودش کمکت میده سقط نکن بچه های ناخواسته خیلی عزیزن دخترم از وقتی اومده زندگیم خیلی بهتر شده از نظر مالی

دعاکن بچه ی ماهم خوش قدم باشه وباقدومش برکت بیاد ب زندگیمون

ان شاءالله که خوش قدمه. این امتحان خداست میخواد ببینه ما چیکار میکنیم اگه بهترین تصمیمو بگیریم اونم واسمون جبران میکنه مطمعن باش