2777
2789
عنوان

کیا از بچه داری خستن 😢😢

364 بازدید | 24 پست

دخترم ۴ ماهشه و عاشقشم ولی بعضی وقتا واقعا یه حس خیلی بدی پیدا میکنم حس میکنم هیچ تایمی واس خودم ندارم و من خیلی دست تنهام حتی شوهرمم یه حموم بخوام برم نگهش نمیداره فقط خودمم منم مگ چقدر توان دارم خونه داری هس بچم هس غذا هس دگ حس میکنم خودم وجود ندارم نه خوابی نه زندگی الانم ک جمعس ب شوهرم میگم نگهش دار من یکم بخوابم میگه من خستم یه روز تعطیل دارم هرروز ساعت ۶ بیدار میشم حالا یه جمعس خوب این وسط پس من چی والا منم آدمم انقد دگ خسته میشم همش سرگیجه دارم و حس می کنم دارم میفتم و کمرم اینا همه درد گرفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان ۱۷ ماهه شبا نخابیدم ‌دیشب تا ساعت ۵ صب روپام بود نمیخابید .صبم ساعت ۱۰ بیدار شد.

منم خستم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

تایمی که کوچولوت میخوابه استراحت کن ،کاری که حالتو خوب میکنه انجام بده بعد به کارا برس 

کار خونه تمومی نداره ،الویت اول خوووووودت باش 

این حرفو کسی بهت میگه که مادر سه تا بچه است 

الان دیگه کارامو ول میکنم اول ورزش و رسیدگی به خودم بعد کار خانه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
تایمی که کوچولوت میخوابه استراحت کن ،کاری که حالتو خوب میکنه انجام بده بعد به کارا برس  کار خو ...

والا تا میخوابه میزارم زمین بیدار میشه روپامه اگر هم بخوابه بلاخره باید یه غذا درس کنم 

یه وقتایی بزار پیش مامانت یا مادرشوهری کسی تا بتونی یه نفسی بکشی

بعضی وقتا میبرنش ولی تا میره یا میرم حموم یا خونه. تمیز میکنم یعنی ‌کلا هیچ تایم استراحتی ندارم 

بعضی وقتا میبرنش ولی تا میره یا میرم حموم یا خونه. تمیز میکنم یعنی ‌کلا هیچ تایم استراحتی ندارم  ...

اره میفهمم، وقتی بچه نیست اینقد کار عقب مونده هست که بخودت نمیرسه دیگه بهای استراحت کنی

والا تا میخوابه میزارم زمین بیدار میشه روپامه اگر هم بخوابه بلاخره باید یه غذا درس کنم 

عزیزم تا بچه راه بیفته همینه اوضاع 😕

منم دقیقا مو به موی چیزایی که گفتی رو تجربه کردم 

🍒دخترم🍒قلب من💚

یه چیزی بگم و برم

تا شیش هفت سالگی که یه کم از آب و گل درمیاد درساش شروع میشه و بدبختی دارین تا درساش تموم شه و کنکور بعدشم دانشگاه و کار و ازدواجش و بچه داریش و......... 

خلاصه اینکه بچه همش دردسره 

اونایی که بچه دار نمیشن، پست منو چند بار بخونن و بدونن که چقدددددر راحتن و بی دغدغه الکی خرج نکنن واسه بچه دار شدن

لایک ممنوع