2777
2789
عنوان

نوزاد هفت ماهه

739 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

پسرم خیلی بیقراره. از صبح که بلند میشه تا شب یه ریز نق میزنه. هر چی رو میخواد باید همون لحظه بهش بدیم.اگه ندم جیغ میزنه خودشو از بغلم پرت میکنه.رو زمین نمیمونه. باید یکی بیاد نگه داریش کنه تا من برم دستشویی.کارای خونه که اصلا هیچی.وقتی هم میخواد بخوابه باید یه ساعت وقت صرفش کنم تا نیم ساعت بخوابه.شباهم کلا تا صبح داره نق میزنه.خواب درست نداره.فقط سرلاک بهش میسازه.فرنی و سوپ و .....نمیتونه بخوره بدتر میشه.

عصبیم کرده گاهی تو سرش داد میزنم گاهی باهاش گریه میکنم.نمیدونم چه کنم کسی تجربه داره

فرنی و سوپ چیشو بدتر میکنه؟ پسر منم۱۳ ماهشه از شب تا صبح گریه میکنه اصلا خواب خوبی نداره نیم ساعت م ...

دل درد میگیره.کلا از تولدش مشکل گوارشی داشت شیر خودم بهش نساخت دمتر شیر رژیمی بهش داد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دل درد میگیره.کلا از تولدش مشکل گوارشی داشت شیر خودم بهش نساخت دمتر شیر رژیمی بهش داد.

از دکتر سوال کن چه غذایی بهش بدی اگه غذا ندی بهش به شدت بد غذا میشه دیگه هیچی نمیخوره

خب روزا چی؟روزاهم اذیت میکنه؟

روزا زیاد نه ولی وقتی خوابش بیاد باید نیم ساعت یا چهل دقیقه دور خونه راه ببرمش خلاصه با بدبختی میخوابه و وقتیم خواب رفت تا صبح بیدار میشه هی گریه میکنه نمیذاره بخوابیم خسته شدم از دستش

روزا زیاد نه ولی وقتی خوابش بیاد باید نیم ساعت یا چهل دقیقه دور خونه راه ببرمش خلاصه با بدبختی میخوا ...

پسر من روزا هم همینه 

ساعت ۶بیدار میشه نق میزنه 

اره والا از سخت هم سختتره

بهش آب میوه اینامیدی؟بعد قطره آهن بهداشت بهم گفته بود آب سیب وآب لیموبده که من هرصبح بهش آب سیب میدادم میخورد،دفعش مشکلی نداره؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️