2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سروسایل دعوا دارن از دست همدیگه میکشن حتی شیشه شیر این از دهن اون میکشه اون از دهن این باز گریه میشن ...

ای جانممم😍 کوچولو های دوست داشتنی😘

ماشاءالله بهشون خدا حافظشون باشه🧡

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
سروسایل دعوا دارن از دست همدیگه میکشن حتی شیشه شیر این از دهن اون میکشه اون از دهن این باز گریه میشن ...

اخی عزیییزم الهی چقد بانمکن عاشق این کارا دوقلوهام درسته کمی رواعصابه ولی بانمکن      

ای جانممم😍 کوچولو های دوست داشتنی😘 ماشاءالله بهشون خدا حافظشون باشه🧡

آمین عزیزم .خیلی سرم باهاشون گرمه ادم دوست داره ساعت ها بشینه بهشون زل بزنه از بس شیرین کاری میکنن و بامزه هستن

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
چرا من نمیتونم عکس بزارم؟ این گزینه دوم میزنم نوشته اینجا تصویر بزارین اما هرچی میزنم نمیره توی گالر ...

بزن روی (کلیک کنید)

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
من زیاد نمیتونم تشخیص بدم بچه شبیه کیه ولی خب واسه شما خیلییییی واضح بود ک شبیه خودتونه عزیزم خداحفظ ...

قربونت برم مرررررسی ان شاالله همچنین عزیزانتون رو. وقتی باردار بود کفتم خدایا دوست دارم دماغش چشاش دهنش گردی صورتش شبی من بشه قد و هیکلش باباش الللبته خودمو شوهرمم شبی همیم بیبی فیسیم دوتامون ولی بیشتر شبی منه بچه قشنگ قد و هیکلشم ماشاالله به باباش رفته قد بلنده مشخصه