2777
2789
عنوان

کمککککک بچم شامپو خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 39 پست
بچه منم خورد  من به خودم گفتم نه اشتباه دیدی  خودمو قانع کردم چیزی نی 🤦‍♀️🏋‍♀️🤣🤣🤣 ...

وای من استرس دارم چیزیش نشه اخه هیچی علائمم نداره

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
نه حالش بد نیست همه چیش نرماله.الان از حموم اوردم خابوندمش ولی استرس دارم اخه گفت اگه اسهال استفراغ ...

بین عزیزم اگه اینطوره پس حالش خوبه دیگه اذیتش نکن 

اگرم اسهال شد لازم نیست نگران باشی 

بدن اگه یه چیز سمی واردش بشه اول سعی میکنه با استفراغ بعد اگه نشد با اسهال میارتش بیرون 

فقط اگه شدید بود یا بیشتر از 1 روز بود ببرش دکتر 

ولی اینطوری که شما میگی بچت آروم خوابیده ان شاء الله 

چیزیش نمیشه 

من داداشم یه بار آب ریکا خورد یه کاسه 

انقد که وقتی دهنشو باز می‌کرد حباب میومد بیرون 

بهش شیر دادیم یکم همه آب ریکا رو بالا آورد خوب شد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلههه بالا میاره چون بیشتـر باعث ایجاد مسمومیت میشـه.

اتفاقا باعث پاکسازی میشه 

بلاخره باید بدنش دفع کنه یا با استفراغ یا اسهال 

اگه تو بدنش بمونه مریضش میکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
وای من استرس دارم چیزیش نشه اخه هیچی علائمم نداره

بابا ول کن دختر 

اون الان خوابه 

سوسول بارش نیار 🏋‍♀️😂🖐

یه وقت دیدی دفعه بعد صابونو گاز زد 

از الان محکم باش بچه س دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اتفاقا باعث پاکسازی میشه  بلاخره باید بدنش دفع کنه یا با استفراغ یا اسهال  اگه تو بدنش ب ...

عزیزم مگه میشـه داخل بدن بمونه؟! 

مگه اصلا معده اجـازه میـده چیـزی باقـی بمونـه داخل بـدن؟! 

بعد معده وارد روده میشـه بعدم دفع میشـه خودش. 

بچه ی یکساله اصلا نباید شیـر پاستوریزـه و کارخونـه ای زیاد بخوره همین شیـر زیادی و پاستوریزـه خطرش براش بیشتـره تا شامپـو. 

بده بهش،ببین حتی کسایی ک نفت و اسید میخورن میگن سریع شیر بهشون بدید

خداروشکر چیزیش نشد اصلا علائم نشون نداد

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
بین عزیزم اگه اینطوره پس حالش خوبه دیگه اذیتش نکن  اگرم اسهال شد لازم نیست نگران باشی  ب ...

وای از استرس داشتم میمردم

خداروشکر هیچیش نشد ولی باید بیشتر مواظبش باشم

بابا ول کن دختر  اون الان خوابه  سوسول بارش نیار 🏋‍♀️😂🖐 یه وقت دیدی دفعه بعد صابونو ...

وای خیلی حواسم بهش هست ولی انقد شیطونه ک نگو از دستش کم‌میارم ی وقتایی