2777
2789
عنوان

چرا ذوق ندارم برا بچم..

623 بازدید | 51 پست

دارم میرم تو ۶ ماه اصلا ذوقی ندارم از اینکه حاملم اصلا با بچم حرف نمیزنم خیلی خنثی ام

ذوق بقیه بیشتر از منه

فقط لحظه شماری میکنم زایمان کنم راحت شم 

نمیدونم چمه🥲

هنوزم سیسمونی براش نگرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا از بس ویار آزارم میده اصلا فراموش میکنم حاملم 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.       1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

دنیابیادحس پیدامیکنی

والا از اول زایمان اینجوری بودم با یه مشاور اینترنتی حرف زدم گفت چند ماه دیگه حس پیدا میکنی ولی تغییری نکردم میترسم به دنیا بیادم دوسش نداسته باشم

نمیدونم شاید چون منتظرش نبودی یا واسه اومدنش اصرار زیادی نداشتی 

یا به خاطره هورمونات ولی یه لحظه فک کن یدونه قلب دیگه تو وجودت گوپ گوپ داره میکنه لنتی چطور احساسی نداری

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

والا از اول زایمان اینجوری بودم با یه مشاور اینترنتی حرف زدم گفت چند ماه دیگه حس پیدا میکنی ولی تغیی ...

چرا بعد زایمان درست میشه من بارداری دومم اینجوری بودم چون افسردگی گرفته بودم

مامی بهار و بهراد   

والا از اول زایمان اینجوری بودم با یه مشاور اینترنتی حرف زدم گفت چند ماه دیگه حس پیدا میکنی ولی تغیی ...

اینو بهت بگم حتی بعد بدنیا اومدنش ممکنه بخاطر اذیتاش ازش خوشتم نیاد و حس بد بهش داشته باشی کم کم بهتر میشی

اینو بهت بگم حتی بعد بدنیا اومدنش ممکنه بخاطر اذیتاش ازش خوشتم نیاد و حس بد بهش داشته باشی کم کم بهت ...

پس چرا بقیه اینجوری نیستن😔..البته اینکه از پسرم خوشم نمیاد بی تاثیر نیست

چرا بعد زایمان درست میشه من بارداری دومم اینجوری بودم چون افسردگی گرفته بودم

نمیدونم میترسم چون اصلا دوست نداشتم بچم پسر باشه..اینو پیش بقیه نمیگما الان دارم میگم