2777
2789
عنوان

پسرم اینقدر بهم میچسبه خسته شدم

212 بازدید | 17 پست

پسرم یکسالشه وقتی تنهاییم کلا بمن میچسبه وقتی درگیر کار خونه م  اینقدر گریه میکنه تا بغلش کنم ،خوابس هم اینقدر سبکه ده دقیقه به زور میخوابه ،بعضی وقتا عصبی میشم دلم میخواد پرتش کنم اونور، همسرم خیلی بی مسولیته حتی وقتایی که میخوابونمش میخوام برم حموم میگه نرو نمیتونم آرومش کنم فقط سرش تو اینستاس یا هر روز با یه زنه همش دنبال زناست ،بعضی وقتا عصبی میشم میزنمش ولی بعد پشیمون میشم ،در حسرت یه ذره آرامشم ،نمیتونم حموم برم یا حتی یه دسشویی کردن ساده باور کنید هر روز گاهی وقتا چهار ساعت ادرارمو نگه میدارم اینقدر نگه داشتم پهلوهام همش درد میکنه ،دلم میخواد بمیرم ،شرایط طلاق ندارم ،ناخواسته هم باردار شدم صد بار‌گفتم سقط میکنم شوهرم نذاشت 

چرا فکر میکنی بچه‌ت اصلا نباید گریه کنه؟!

خب برو دستشویی بذار گریه کنه 

چند دیقه بعد آروم میشه 

انقد تکرار میکنی تا یاد بگیره 

مگه میشه همش بهت بچسبه

من کاربر آش‌_رشته۳۹۳۴هستم،همونی که امضاش این بود:دختر قشنگم🙎🏼‍♀️شغلت💻پولت💵تحصیلاتت📚هرگز یه روز صبح بیدار نمیشن تصمیم بگیرن ولت کنن،بچسب به آرزوهات،باور کن پسرا جایی نمیرن💕(کاربر سال ۹۵)…من بخاطر نظر دادن تو یه تاپیک جنجالی تعلیق شدم!چون یه کاربر نامحترم به بقیه گفت گزارش بزنن فقط بخاطر اینکه فهم حرفمو نداشت:)توصیه‌ا‌م به شما اینه که دنباله‌رو بقیه نباشید و سعی کنید خودتون حرفا رو تحلیل کنید،بعد گزارش بزنید🌝

وقتایی که یه نفر پیشمونه انگار اصلا مادر نداره ، به روی خودم نمیارم ولی از درون منفجر میشم ،با اینکه خودم خیلی بچه دوستم ولی حوصله بچه خودمم ندارم ، از زندگیم از همسرم متنفرم دیگه هیچ حسی بهش ندارم ، از خانواده از همشووووون خسته شدم چند بار قهر کردم خونه بابام به قصد طلاق پدرم چون خیلی متعص و سنتیه نذاشت و گفت باید بسازی چون دیگه بچه داری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا فکر میکنی بچه‌ت اصلا نباید گریه کنه؟! خب برو دستشویی بذار گریه کنه  چند دیقه بعد آروم میش ...

ببین یه جوری گریه میکنه انگار صد نفر زدنش اصلا خونه رو میزاره رو سرش ،چند بار بی اعتنایی کردم اصلا تا نری سمتش بغلش کنی آروم نمیشه هیییییچ جوره 

من ۵سالشه اصلا نمیزاره تا سرویس بهداشتی ام برم. البته چند ماهه شدید شده این وابستگیش

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
ببین یه جوری گریه میکنه انگار صد نفر زدنش اصلا خونه رو میزاره رو سرش ،چند بار بی اعتنایی کردم اصلا ت ...

طاقت بیار 

باور کن تا صبح نمیتونه گریه کنه!

اصلا راهی که داری میری غلطه 

بچه متوجه میشه چجوری باج بگیره

شما هم داری باج میدی

من کاربر آش‌_رشته۳۹۳۴هستم،همونی که امضاش این بود:دختر قشنگم🙎🏼‍♀️شغلت💻پولت💵تحصیلاتت📚هرگز یه روز صبح بیدار نمیشن تصمیم بگیرن ولت کنن،بچسب به آرزوهات،باور کن پسرا جایی نمیرن💕(کاربر سال ۹۵)…من بخاطر نظر دادن تو یه تاپیک جنجالی تعلیق شدم!چون یه کاربر نامحترم به بقیه گفت گزارش بزنن فقط بخاطر اینکه فهم حرفمو نداشت:)توصیه‌ا‌م به شما اینه که دنباله‌رو بقیه نباشید و سعی کنید خودتون حرفا رو تحلیل کنید،بعد گزارش بزنید🌝
طاقت بیار  باور کن تا صبح نمیتونه گریه کنه! اصلا راهی که داری میری غلطه  بچه متوجه میشه ...

ببین امروز منم همین کارو کردم گفتم ولش کن یکم گریه کنه مشغول آشپزی بودم ،صدای مادر شوهرمو شنیدم داشت میومد پارکینک که جلوی خونه منه ،منم درو بستم چند بار صدا زد جواب ندادم ،پسرم صداشو شنیده بود حالا صد برابر بدتر گریه میکرد ،اونم رفته بود زنگ به شوهرم که بچه گریه میکنه سرش داد زده 

بخدا پدرمو در اورده ،رسما به گه خوری افتادم 

میفهمم. من همش میچسبه بهم تازه باردار هم هستم . 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
بخدا پدرمو در اورده ،رسما به گه خوری افتادم 

پیدم منم وابسته ست

فک کنم تو بغلم بوده رفتم دستشویی

یا الان تو حموم نشست تا من حموم کنم

تا یه سنی  اینجوریهههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
ببین یه جوری گریه میکنه انگار صد نفر زدنش اصلا خونه رو میزاره رو سرش ،چند بار بی اعتنایی کردم اصلا ت ...

بچت ۹ ماه تو شکم بوده الان هم به بغلت احتیاج دارههههه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
شما خودت بچه داری؟؟؟؟؟

بله دوتا☺️