2777
2789
عنوان

اسم ترکیبی با رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 52 پست
اخه دوست داشتم یکم مدرن باشه، مثلا شاهان صداش کنم

عزيزم منم اسم پسرم ائمس يكبار ويزيت سديدم دكتر به قيافمون نگاه كرد و اسم منو همسرمو پرسيد هر دو با اينكه دهه شصتيم اما اسمامون بروز هست و هنوزم رو بچه ها ميزارن اصلا عربي نيست 

گفت نه به اسم مامان بابا نه بچه 

پسرم نذر اقا بود 

اگه شما هم نذر كردي زير قولت نزن و دبه در نيار به نظرم حتي خوب نيست بچه رو ادم دو اسمه كنه كه جديده رو صداش بزنه البته نظرمه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با کمال احترام زیاد گلم اما واقعا ترکیب افتضاحی هست ترکیب هر اسمی بهم نمیاد  بذارین امیررضا ی ...

بابا كلا تركيبياي جديد انگار قيمه هارو ميريزن تو ماستا 

اگه مذهبي هستي و يا نذر كردي مذهبي بزار اگه نه جديد تركيباي سمي چيه از خودشون در ميكنن موندم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
به نظر خودم هم از بین ترکیبی ها امیررضا و علیرضا قشنگ تره، اما دوست داشتم اسم امروزی تر بزارم

رضا رو پس حذف كن مجبور نيستي كه 

ولي اسم مسخره نزار رو بچه يه عمر مايه مسخره بقيه باشه

عزيزم منم اسم پسرم ائمس يكبار ويزيت سديدم دكتر به قيافمون نگاه كرد و اسم منو همسرمو پرسيد هر دو با ا ...

عزیزم میشه بپرسم اسم پسرتون رو چی گذاشتید؟ 

نذر نکردم خواب دیدم، دقیقا بعد اینکه رفتم پابوس آقا و بعد اون باردار شدم

اسم من امروزیه  اسم پسرمو اسم یکی از ائمه گذاشتم که زیاد شنیده شدا هم نیست مثل رضا ولی اصلا ب ...

ارمیا هست اسم بچتون؟

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

پسرم نذر امام رضا بود اسمشو گذاشتم علیرضا

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بیخیال اسم ترکیبی بشو 

پس فردا بچه اذیت میشه 

نه می‌دونه شاهانه نه رضا

اگه اعتقاد داری همون رضا که به دلت اومده خوبه (به نظر من اسم ائمه هیچ وقت تکراری نمیشه) 

اگه هم نه یه اسم به قول خودت مدرن بزار

در حال کاهش وزن🥲