2777
2789

خانواده شوهرم تو یکی از شهرستانا ...توی روستا هستن...گاهی خونه هاشون کک داره..یا گوسفند میکشن مراسما آقایون کک میگیرن تو لباس ما هم میفته میان تو خونه. 

حالا میخوایم بریم اونجا. چکار میکنید خودتون که بچه هاتون کک نیفته بهشون؟ پماد کالاندولا بزنم به بچم کافیه؟

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا کک خود روستایی هارو نمیزنه بقیه رو میزنه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
هرکاری کنی میفته بهش بی فایدست

واقعا؟ اذیت میشه که...آدم بزرگم اذیت میشه چه برسه نوزاد🥴

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
معمولا کک خود روستایی هارو نمیزنه بقیه رو میزنه

چرا؟ ما خونامون جدیدتره؟😁

پسرمو نمیخوره ولی تموم بدن دخترم لکه نمیتونمم بگیرمش ولی خداروشکر امسال باغمون نداشت

ای جانم اذیت میشه بچه...سخته که ...خدا حفظشون کنه...قبل از بچه دارشدنم هم این سوال برام پیش اومده بود. اصلا یادمم میره از اقوام بپرسم بچه هاشون کک گرفتن یا نه. دیگه الان رومم نمیشه🙃

پسرمو نمیخوره ولی تموم بدن دخترم لکه نمیتونمم بگیرمش ولی خداروشکر امسال باغمون نداشت

خونتونو سم پاشی کنید ..لباسای بچه هارو هم بشورید. ما که هر وقت کک آوردیم تهران من تو حموم دیدم آب بردتش😂 خانواده همسرمم فک کنم سم پاشی میکنن. ولی خب مرغ و خروس و دام نمیذاره که. باز میان🫤