2777
2789
عنوان

بچم داره تو تب میسوزه میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 60 پست

ببین گاهی استامینوفن تبشو پایین نمی یاره باید بروفن بدی..از دکترت بپرس که چقدر می تونی بدی...دکتر من گفت هر ۸ ساعت یا نهایتا ۶ ساعت..اگه بازم کنترل نشد با شیاف

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای پاشویه از اب ولرم نزدیک به دمای بدن استفاده کنید تا به بدنش شوک وهرد نشه و همه جای بدنش شکم کشاله ها ، پیشانی ،پشتش،تو غذاش حتما (سیر) بزنین ،من همیشه پاستا با سیر و شیر درست میکنم( پاستا پنه ) قطره اهن و مولتی ویتامین هم ندین فعلا

الان فقط دکتر عمومی هست اون فایده دارع؟

وای خدا اول حتما ببرش حتما دکتر عمومی ی چکش بکنه . بعدشم برو سایت نوبت دات آی آر و شهرتونو بزن مطب های دکترای متخصص میاره . من هر دفه رفتم حتی بعضیا همون روزم نوبت میدن چه جوری دکتر نیست تو شهرتون مگه کجاست ؟ عزیز دل نمی‌خوام نگرانت کنم ولی تشنج کنه خیلی بد میشه ها . منم نوزادم هفته پیش تازه خوب شد . سه روز بود تب داشت اصلا خوب نمیشد بردیمش اول عمومی بعدشم ی متخصص فرداش نوبت گرفتیم گفت خانم این هر لحظه ممکن بوده تشنج کنه ی شیاف قوی براش گذاشت و آمپول زد بعدشم دارو داد . برو حر جور شده ی آمپولی هست بزنن براش خوب بشه انشاالله 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
من کلا برای تب نوشتم، حالا هر کدوم که برای بچه مناسب بود انجام میدن 

ببخشید منم تو نینی سایت دیدم بعد بچه اولم بود نمی‌دونستم بده بردم خیسش کنم مادر شوهرم رسید نجاتم داد برا همین نوشتم یکی مثه من بچه اولشه نمیدونه این چیزا رو اشتباه نکنه 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
ببخشید منم تو نینی سایت دیدم بعد بچه اولم بود نمی‌دونستم بده بردم خیسش کنم مادر شوهرم رسید نجاتم داد ...

والا منم مجردم تجربه بچه ندارم، فقط چون گفتن جایی هستن که دکتر اینا نیست منم چیزایی که تجربه کردم رو نوشتم نمیدونستم برای بچه ضرر داره 

اصلا دکتر نیس اینجا بعدم ی شهر دیگ هست بعدم الان اصلا نوبت نمی‌دن الان بگیرم دو روز دیگ وقت میده

عزیزم کدوم شهری؟ویروس جدید رو‌گرفته؟دوز ازیت و چند هستش

درخواست دوستی نمیپذیرم
اها نمی‌دونم الان رو پامع نمیتونم برم ببینم فک کنم صد

نمیتونم همینجوری رو هوا بهت دارو بگم خطرناکه .اون انتی بیوتیک مخصوص این تب بچه نیست ولی خب میگی دکتر داده ادامه بده اما چیزی که هست شیاف تب رو کنترل نکرده شیاف و استامینوفن رو کلا قطع کن بهش شربت بروفن کودک هر ۸ ساعت دو و نیم سیسی بده .اگر طی این هشت ساعت تا نوبت بعدش تبش کنترل شد و بالا نرفت که همون طبق روتین هر هشت ساعتش ادامه بده اگر این وسط قبل از نوبت داروش تبش بالا رفت با تن شویه (اب ولرم رو به گرم)‌‌‌‌‌‌‌سعی 

کن بیاریش پایین اگه نشد نصف شیاف کودک بذار .دمای خونه رو روی ۲۲ نگه دار لرز نکنه

درخواست دوستی نمیپذیرم