2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
ممنون فتیلا جون دکتر منم گفت آنومالی اسکن سه بعدیه و دقتش بالاتره اما چون تو با شوهرت فامیل نیستی سابقه بچه مشکل دارم نداری نیازی نیست بدی همون معمولیو اگه بری جای خوب همه چیزو نشون میده
خدایا به حق امام غریبم خودت به انتظار همه منتظرا پایان بده!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینا جون دکتر برای من هم اسکن آنومالی ننوشته همون سونو غربالگری که از دکتر پرسیدم گفت همون سونو آنومالی میشه چون تو سونو همه چیزشو چک میکنن به اضافه وزن و سن و اینا فکر کنم مال هممون همون سونو معمولی باشه نه سه بعدی
فاتیلا. جون تاریخ زایمان اشتباه نمیکنی من اخرین پری ٢٦ اسفند بود گفتن. ١دی شما پری دوروز با من فرق داره ولی زایمانت ١٧ روز فرق داره تو گوگل بزن محاسبه انلاین. زمان زایمان یه سایت میاد اون جا محاسبه کن دقیقه
خداوند شبان من است از هیچ چیز نخواهم ترسید
بچه ها یه سوال ؟ شکم های شما تابلو نشده ؟ من یه کم زده بیرون البته خودم هم چاق شدم 4 کیلو از او بارداری .قبلش خیلی لاغر بودم . خدا رو شکر از اول نه تهوع داشتم نه درد فقط چند روزی کمر درد دارم بیشتر حالت خشک شدن نمی دونم چرا؟
راستی این که می گن بچه سمت راست حس می شه یا چپ چرا من نمی تونم حس کنم ؟ دو سه روزی هست که حرکتایی مثل حباب حس می کنم ولی دقیق زیر ناف ولی نه سنگینیش سمت راسته نه چپ . جریان چیه ؟
میناوش جون مطمئنی که سونو هفته ١٨ تا ٢٢ بهت نداده ؟ آخه بعضی دکتر ها آزمایش غربالگری و نمیدن ولی سونو رو همه میدن آخه مثل ان تی میمونه ولی دقیق تر فقط مغز و قلب و کلا همه چیز و چک میکنن به اضافه قد و ورزن چون تا الان سونوهامون وزن نداشت سروین جان من ولی حرکتی از نی نی حس نمیکنم ولی طاق باز که میخوابم سمت راست شکمم سفتر و برجسته تره همین
من دفعه پیش که رفتم سونو تو اون سونو مغز بچه دست پاش بند ناف وضعیت جفت خلاصه همه چیزو چک کرو گفت سالمه 95 گرم هم وزن داره دختر هم هست نوبت بعدیم هم تو هفته 19 هستش شاید اونموقع دوباره سونو بده
خداوند شبان من است از هیچ چیز نخواهم ترسید
بچه ها من یه فکری دارم بیاین هر اسم خوبی که میدونیم بیایم بگیم تا کمکی باشه برا پیدا کردن اسم نی نی/ مثلا من رها، دنیا، دنیز، برا دختر و حسام ،عرفان ، پرهام برا پسر دوست دارم
2810