2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6737 بازدید | 31697 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه و تاپیک جدید مبارک امیدوارم که همه اینجا فعالتر از گذشته باشن من که شکمم زیادی بزرگ شده !!!! هرکی میبینه از دور میفهمه تازه بهم گفتند دوقلوهه!!؟
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94
سلام همگی خوش اومدید شیرین جان من وقتی زیاد دراز میکشم کمرم درد میگیره،یکم ک میشینم بهتر میشه،سعی کن وقتی میخوای چیزی رو برداری از کمر خم نشی زانوهاتو خم کن
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین
میناوش جان نهایتا دوهفته دیگه ک حرکتاشو احساس کنی دیگه خیالت راحت میشه بچه ها موافقین یه ساعتی مشخص کنیم همه باهم بیایم؟ نظرتونو بگین
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین
سلام مامان نازیا بچه ها چرا دکترای شما براتون آنومالی اسکن نوشتن اما دکتر من گفت نیازی نیست؟ فقط سونوی معمولی واسه غربالگری دوم نوشت
خدایا به حق امام غریبم خودت به انتظار همه منتظرا پایان بده!
بچه ها این سونوهای زیاد رفتن مشکلی نداره من دکترم ماه به ماه منو واسه سونو میفرسته ؟؟؟ تاریخ سونو و پریودم برای س بارداری به هم نمیخوره ، سونو میگه 14 هفته ولی بر اساس پریودی 16 هفته میشه، دکتر واسه صدای قلب بچه دست گذاشت رو رحمم گفت 16 هفته است ، واقعا هنگ کردم
2810