2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست

حدود بیست روزیه که محمد اسهاله ولی مداوم نیس هوب میشه و دوباره اسهال میشه منم بردمش دکتر گفت چون چهار تا اسیاب داره با هم درمیاره این طور شده طفلی خیلی اذیت میشه وزنشم کم شده دکتر از ادرار و مدفوع براش نوشته چیکار کنم خیلی وزنش کمه هنوز 9 کیلوهه  

خدایا محمد عزیزم را به تو می سپارم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

با این شکل جدید سایت انگار هیچ کس رغبت نداره بیاد اینجا

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  

مهرناز ایشالا همیشه به گشت و مسافرت 

ما هم چند روز رفتیم مشهد البته این دفه نسبت به مسافرتای قبل ایلیا کمتر همکاری کرد ولی بازم خوب بود  یه آب و هوایی عوض کردیم 

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  

نگران وزن گیری پسرتم نباش میگن از شیر که بگیریم بهتر میشه غذاشون 

به قول بابام میگه بزرگتر که بشه انقدر بخوره که نگران چاق شدنش بشی

سلام مامانا منم از ورژن جدید سایت خوشم نمیاد 

چهخوب که رفتین مسافرت تو راه که تو ماشین بودین بچههاتون اذیت نشدن؟ ما میخوایم یه سر بریم تهران تا تهران 7 _8 ساعته با ماشین خودمون میریم همش میگم نکنه دخترم اذیت بشه

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

راستی خیلی بی دردسر پستو نک رو از دخترم گرفتم الانم دارم کم کم پوشک رو ازش میگیرم گاهی همکاری میکنه منم اذیتش نمیکنم ایشالا از مهرماه آروم آروم وعده های شیرشو کم میکنم و بعد تولدش شیر شب رو هم ازش میگیرم و یه مسافرت میرم و بعدش اقدام برای نی نی دوم   

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

سلام 

بله مامان یاسین جان باردارم

عزیزم چه میکنی با پسرهات؟ آرین با داداشش چطوره؟

ففر جان والا تو مسیر این دفه یکم اذیت شدیم چون هوا هم گرم بود 

اما تو مسیر 4،5 ساعته که تو عید رفته بودیم اصلا اذیت نشدیم

چه خوب برنامه ریزی کردی ففر

ایشالا که همش برات راحت و بی دردسر باشه مثل پستو نک

والا من که فعلا دارم وعدهای شیر ایلیا رو کم میکنم چون خیلی هم وابسته بود فکر کنم تا هر دومون عادت کنیم طول بکشه یکم

البته الان خیلییی کمتر از قبل شیر خودم رو میدم اما نمیدونم کی بتونم کامل قطع کنم

ففر جان راستش محمد ماشینو خیلی دوست داره کیف میکنه تو ماشین شیر میخوره و میخوابه و گاهی هم بازی میکنه.فقط یه نکته یادت نره حتما در ماشینو قفل کن محمد تو جاده که با سرعت صد تا میرفتیم دو بار در ماشینو باز کرد خیلی به خیر گذشت  

فقط برا اینکه بچه گرما نخوره و اذیت نشه اب خنک تو ماشین همراهتون باشه و صبح خیلی زود که هوا تاریکه حرکت کنین

خدایا محمد عزیزم را به تو می سپارم ...

من که فک نکنم به این زودیا بتونم پوشکشو بگیرم پستونکشم باباش میگه چیکار داری بذار بخوره خودش بزرگ شه میندازه دور چون صبح تا طهر مهده دیگه بعدش هر وقت بخوام بهش شیر میدم اما غذا خیلی کم میخوره شبها حداقل سه بار بیداره و روزی یه بار میخوابه یک ماهه که راه افتاده قبلا ماما بابا نی نی ... می گفت الان دیگه کلمه نمیگه

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
2810