سلام دوستای جدید من یه پسر 15 ماهه دارم.... خوشحالم پیداتون کردم.....من یه سوال دارم.خواهش میکنم جواب بدین برام خیلییییی مهمه.... بچه من از روز اول تولدش تا الان،به هییییچ چیزی،تاکید میکنم هیییییچ چیزی بیشتر از،یک دقیقه توجه و تمرکز نکرده....مثلا تا 2_3 ماهگی که اغلب نینیها مثلا ده دقیقه روی زمین یا کریر یا هرچی میمونند و با اویزی چیزی یا حتی بدون چیزی ساکتن،ولی پسر من هررررگز...به یاد ندارم یک دقیقه روی زمین مونده باشه...که باهاش بازی کنم... هی گفتم بزرگ میشه بهتر میشه....الانم که. حدود 15 ماهشه همینه...انواع بازیها،قابلمه،سطل اب،توپ هررررچی فک کنید گراشتم جلوش و خودمم نشستم پیشش که با هم بازی کنیم ولی نهایت تایمی که مونده یک دقیقه بوده...خداشاهده اگه اغراق کنم!!! یه بار فقط یه بار هشت دقیقه با ماشینش بازی کرد که شوهرم ساعتو نگاه کرد و با خوشحالی گفت واااای هشت دقیقه است کاری بهمون نداره!!!!! و فقط همون یه بار بود....پسرم مثلا قابلمه هارو میریزه بیرون و.منم خووووشحال که اخ جون الام سه چهار دقیقه سرگرمه ولی دررریغ و بعد از یک دقیقه میره سراغ لباسها و با اونها هم کمتر از یک دقیقه سرگرمه و این ادامه داره تا شب....هررروز همینه....هنوزم بغل میخواد و منم بغل میکنم ولی ماجرا به همین ختم نمیشه توی بغل یهو تا کمر خودشو میندازه جلو میگه بزارم زمین....میزارمش زمین حدود یک دقیقه بعد میگه دوباره بغل...دوباره بغل و سبکل معبوب ادامه داره....بچه ها دارم کم میارم....به خدا قسم اغراق نکردم....هیچ کس از پسش برنمیاد فقط خودمم و خودم! ایا اینها طبیعیه؟ با مشاور حرف زدم مشکوک به توتیسم بود که بعدش گفت نه اوتیسم نیس!