2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
سلام دوستای جدید من یه پسر 15 ماهه دارم.... خوشحالم پیداتون کردم.....من یه سوال دارم.خواهش میکنم جواب بدین برام خیلییییی مهمه.... بچه من از روز اول تولدش تا الان،به هییییچ چیزی،تاکید میکنم هیییییچ چیزی بیشتر از،یک دقیقه توجه و تمرکز نکرده....مثلا تا 2_3 ماهگی که اغلب نینیها مثلا ده دقیقه روی زمین یا کریر یا هرچی میمونند و با اویزی چیزی یا حتی بدون چیزی ساکتن،ولی پسر من هررررگز...به یاد ندارم یک دقیقه روی زمین مونده باشه...که باهاش بازی کنم... هی گفتم بزرگ میشه بهتر میشه....الانم که. حدود 15 ماهشه همینه...انواع بازیها،قابلمه،سطل اب،توپ هررررچی فک کنید گراشتم جلوش و خودمم نشستم پیشش که با هم بازی کنیم ولی نهایت تایمی که مونده یک دقیقه بوده...خداشاهده اگه اغراق کنم!!! یه بار فقط یه بار هشت دقیقه با ماشینش بازی کرد که شوهرم ساعتو نگاه کرد و با خوشحالی گفت واااای هشت دقیقه است کاری بهمون نداره!!!!! و فقط همون یه بار بود....پسرم مثلا قابلمه هارو میریزه بیرون و.منم خووووشحال که اخ جون الام سه چهار دقیقه سرگرمه ولی دررریغ و بعد از یک دقیقه میره سراغ لباسها و با اونها هم کمتر از یک دقیقه سرگرمه و این ادامه داره تا شب....هررروز همینه....هنوزم بغل میخواد و منم بغل میکنم ولی ماجرا به همین ختم نمیشه توی بغل یهو تا کمر خودشو میندازه جلو میگه بزارم زمین....میزارمش زمین حدود یک دقیقه بعد میگه دوباره بغل...دوباره بغل و سبکل معبوب ادامه داره....بچه ها دارم کم میارم....به خدا قسم اغراق نکردم....هیچ کس از پسش برنمیاد فقط خودمم و خودم! ایا اینها طبیعیه؟ با مشاور حرف زدم مشکوک به توتیسم بود که بعدش گفت نه اوتیسم نیس!
بچه های همسنش رو دیدم که مثلا برای ده دقیقه با چیزی سرگرم میشن،پسر من پیشش هم میشنم که بازی کنم نمیشینه و بی هدف و با نق و غر همه چیزو میریزه.... من با ریخت و پاش وحشتناکش اصلا و ابداااااااااااا مشکل ندارم...من موضوع نا احتیم از اینه چرا برای یک دقیقه توجه نمیکنه،بازی نمیکنه...مشکل کجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل بانو جان وقتی دکتر بردی و مشکلی نداشت چرا ناراحتی؟بعضی بچه ها زیادی شیطونن. پسر من بعضی وفتا اصلاااااا کار به کار من نداره و گاهی نق میزمه و بغل میخواد. راستش مثل پسر شما نیست و بیشتر وقتا سرش به بازیه. ولی با اینحال درمقایسه با پسر جاریم خییییبی شیطون و کنجکاوه و به همه چی دست میزنه.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

ممنون سحرجان ازاینکه وقت گذاشتی و جواب دادی.. گلناز بانو جان پسرمن در شصت درصد موارد اینطوریه.وقتی خابشو خوب کرده باشه و سیر باشه یکم خودش بازی میکنه اما پنج دقیقه بیشتر نشده..اصلا دوست نداره تصاویرو نشونش بدم یا بازی مثل کلاغ پر انجام بده مامانا شماها هم بیایید حالات بچه هاتونو بگید..ممنون
ریحان جان حالا که خوندی پاک میکنم.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

سلام مامانا خوبین همگی مامان سامیار ممنون من از چندتا از دستورای غذایی شما نتیحه گرفتم . من هم با دادن پودر فرامکس مشکل داشتم دکتر به من هم گفت تو ماست یا بستنی میتونی بریزی من هم برام سوال شد دکترش گفت فرامکس تنها پودر روکش داره که تو روده باز میشه و مشکلی نداره ، من هم جدیدا تو بستنی میدم
نوووش جوونش گلم من و سامی میریم حموم حوبه هامونم میندازم رو حوله خشک کن کارمون که تموم شد اول تن پوشم و میپوشم بعد حوله ی اون و تنش میکنم تو حمومم که وانش پر از عروسک بادیه داره بازی میکنه
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!