دخترم نزدیک سه ماهشه کمبود وزن داره دکتر گفت رفلاکس داره خیلی کم بالا میاره فک کنم رفلاکس پنهان داره همش اب دهنش میره لباسش همیشه خیسه جدیدا خیلی زیاد شده وزن خوب اضافه نکرده گاهی شیر میخوره ی دقه اول چنگ میندازه صورتشو سینمو در میاره دیگه نمیخوره من چیکار کنم این دارو رو کسی به بچش داده راضی بوده چجوری باید بهش بدم عوارضشو خوندم زیاد بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید بدی که خدا نکرده بدتر نشه تا موقعی که درمان بشه الان دخترم سه سال و نیمشه دکترش قرصشو عوض کرد پنتومید بهش داد کلا روزی یه وعده غذا به زور بهش میده اگه دارو نخوره که کلا همین یه وعدم نمیخوره
چجوری بهش میدادی دکترم نیست ازش بپرسم فقط گفت نصف ساشه رو با اب قاطی کن نگفت چقد اب
برا من کپسول بود داخل کپسول رو که باز میکردی دون دون داشت ۲۰ تا از دونهها رو داخل یه قاشق چای خوری آب میریختم میدادم بهش بخوره ولی نه که حل کنی حل کنی خیلی تلخ میشه