2777
2789

دخترم نزدیک سه ماهشه کمبود وزن داره دکتر گفت رفلاکس داره خیلی کم بالا میاره فک کنم رفلاکس پنهان داره همش اب دهنش میره لباسش همیشه خیسه جدیدا خیلی زیاد شده وزن خوب اضافه نکرده  گاهی شیر میخوره ی دقه اول چنگ میندازه صورتشو سینمو در میاره دیگه نمیخوره من چیکار کنم این دارو رو کسی به بچش داده راضی بوده چجوری باید بهش بدم عوارضشو خوندم زیاد بود

ببین تو خودت چه غذایی میخوری 

شاید خودت حواست نیست نفخ دار میخوری بعد با شیر به بچه میرسه یا خوب آروق بچه رو نمیگیری

من همسایمون با سر قاشق به بچش عرق نعنا میداد میگفت همون گریمیچره برا اون خوب بود بچش ۴ ماهش بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اس امپرازول برای رفلاکس خوبه منم دارم به دخترم میدم رفلاکس داره ...بچه شما چند ماهه هست چند کیلو وزن ...

نزدیک سه ماهشه ۵۴۰۰ نسبت ب وزن تولدش و نمودار وزنیش پایینه ۶۰۰ تا یک کیلو گفت کمه

نزدیک سه ماهشه ۵۴۰۰ نسبت ب وزن تولدش و نمودار وزنیش پایینه ۶۰۰ تا یک کیلو گفت کمه

برای منم اولش وزنش خوب بود الان دیگه خوب وزن نمیگیره دارو هم میدم ولی کلا اشتها نداره ...وزن تولد نوزادتون چند کیلو بود

یعنی بهش بدم عادت میکنه؟؟

باید بدی که خدا نکرده بدتر نشه تا موقعی که درمان بشه الان دخترم سه سال و نیمشه دکترش قرصشو عوض کرد پنتومید بهش داد کلا روزی یه وعده غذا به زور بهش میده اگه دارو نخوره که کلا همین یه وعدم نمیخوره 

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
باید بدی که خدا نکرده بدتر نشه تا موقعی که درمان بشه الان دخترم سه سال و نیمشه دکترش قرصشو عوض کرد پ ...

چجوری بهش میدادی دکترم نیست ازش بپرسم فقط گفت نصف ساشه رو با اب قاطی کن نگفت چقد اب 

چجوری بهش میدادی دکترم نیست ازش بپرسم فقط گفت نصف ساشه رو با اب قاطی کن نگفت چقد اب 

برا من کپسول بود داخل کپسول رو که باز می‌کردی دون دون داشت ۲۰ تا از دونه‌ها رو داخل یه قاشق چای خوری آب می‌ریختم می‌دادم بهش بخوره ولی نه که حل کنی حل کنی خیلی تلخ می‌شه

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩