2777
2789
عنوان

بچه ی اجبار و گریه ای و جیغ جیغو

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 58 پست
کلا بچه های این دوره خیلی تغیر کردن
دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر  ۰۱۱۴۴۲۲۳۶۱۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم چه حرفیه بگذار جیغ بزنه این کوچولو که اینقدر باهوشه و دستتونو خونده اگر بهش بگی وقتی آروم شدی حرفتو گوش میدم 'مطمئن باش میپذیره البته نه همه خواسته هاش مثلا همون بغل کردن که زدی کمرتو داغون کردی'
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
نیم ساعت قبل خواب خاموشی بزن ساعت قبل خواب تی وی'موبایل و...خاموش اماده خواب شین مثلا مسواک و این کارا بعدم براش جذابیت ایجاد کن'مثلا هرشب که زود بره تو تخت یه ستاره میگیره'ده تا که شد جایزه داره' جایزه هم مادی نه مثلا پارک مورد علاقه اش'یا بازی مورد علاقه اش'خونه کسی که دوست داره و... یا اینکه براش قصه بگو یا ماساژش بده که خوابیدن براش جذاب باشه
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
2810