2777
2789

من معتقدم ازدواج باید با هم سطح خودت باشه اما مرد دو پله از نظر مالی بالا تر باشه

حالا شرایط دختر: زیبا و اندام متناسب یه بدن معمولی/کارمند درآمد ۹ میلیون/پدر مادر تحصیل کرده درآمدشون رو هم دیگه ۳۰ تومن/لیسانس /۲۲ ساله/خونشون خوشگله جای خوبیه اما مستاجر/ خونه ای که خودشون دارن هم بدک نیست/ یه داداش کوچیکتر داره

به نظرتون چه مردی بهش میاد؟

به طور میانگین این افراد با چه اشخاصی مچ میشن و ازدواج میکنن؟

⚠️⚠️⚠️جدا از بحث شخصیت و اخلاق🚫🚫🚫

قسمت همه چی قسمت

من ادم دیدم خوشگل با یزشت شرایط پایین ازدواج کرده

ادم دیدم با بالاترخودش لولش

خدامیدونه ولی بهتریناقسمتت انشالا

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏

چی بگیم والا اینچیزا به شانس و قسمته 

دختر میشناسم پنجه آفتاب ، دکتر ، خانواده خوب ولی خواستگار بیکار دیپلمه براش میاد فقط 

از اونطرف یکیو میشناسم فوق دیپلم هنرستان تو خونه بیکار نشسته بود ، خواستگار پزشک متخصص سونوگرافی براش اومده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارمند معمولا. مهندس و اینا. در موارد نااااادر 1 درصد ممکنه رشته ها و شغل های تاپ

چون خودمم شرایطم مثل این دختر و حتی بهتره. ولی خواستگار ها معمولا پایینترن چون پسرا الان خواستگاری کسی نمیرن از خودشون پایینتر باشه. 

کارمند معمولا. مهندس و اینا. در موارد نااااادر 1 درصد ممکنه رشته ها و شغل های تاپ چون خودمم شرایطم ...

دقیقا الان پسرا خیلی چرتکه میندازن اسم دخترا بد در رفته

شما شرایطتون چجوری بود که بهتر بود؟ متاهل شدین ؟