2777
2789
عنوان

شما که نماز شب میخونی یه دقیقه بیا

104 بازدید | 20 پست

قنوتشو هرچی گفته انجام میدید.  ؟؟ اخه خیلی طولانیه ک ادم نمیتونه همه رو ایستاده بگه میدونم مستحبه و همه رو نگیمم نماز درسته.  میخوام بدونم شما میگید مثلت اسم ۴۰ مومن و..... رو؟

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه همون ۴۰ بار اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ رو بگی کافیه حتما نباید اسم ببری 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
لازم نیست اسم بگی میتونی بجاش چهل بار بگی الهم اغفر مؤمنین و مومنات مسلمین و المسلمات

خب ۴۰ بار اونو بگم ۷۰ بارم استغفار ۳۰۰ بارم العفو و چیزای دیگه.  خب این هنه رو نمیتونم وایسم حالم بد میشه. شما هممممه اینا رو کامل میگی

نه همون ۴۰ بار  اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِما ...

میدونم جز این ۳۰۰ تا العفو اینام دار مثلا ۷۰ تا استفار و... شما همه رو میگی

خب ۴۰ بار اونو بگم ۷۰ بارم استغفار ۳۰۰ بارم العفو و چیزای دیگه.  خب این هنه رو نمیتونم وایسم حا ...

من کامل میگم ولی بنظرم زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت بپرس ببین چی میگه شاید بشه اینجوری خوند

I'm atomic 

نه نیاز به سخت گرفتن نیست 

اون ۴٠ مومن نمی‌خواد که اسم ببری باید (اللهم غفر المومنین و مومنات و المسلمین و مسلمات ) بگو 

اگه هم تعدادش سخته مضربی از اونها را بگو مثلاً ۴٠ مومن را ۴ بگو یا ٧٠ استغفار را ٧ بار بگو ویا العفو را ٣٠ بار بگو 

یه جور انجام بده که زده نشی از انجامش

البته اینها در حد راهنماییه

من کامل میگم ولی بنظرم زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت بپرس ببین چی میگه شاید بشه اینجوری خوند

گفت هرچی تو قنوت نماز شب گفته شده مستحبه و میتونی اونارو نخونی.  ولی ادم ب دلش نمیچسبه نخونه

گفت هرچی تو قنوت نماز شب گفته شده مستحبه و میتونی اونارو نخونی.  ولی ادم ب دلش نمیچسبه نخونه

مثل راه رفتن کودکه اگه از همون اول توقع درست راه رفتن و دویدن و عادی راه رفتن را از کودک بخوای براش سخته چون تازه این شرایط را تجربه میکنه ولی به مرور براش یه فرایند عادی تر و بدون سختی تبدیل میشه

مثل راه رفتن کودکه اگه از همون اول توقع درست راه رفتن و دویدن و عادی راه رفتن را از کودک بخوای براش ...

بله درسته