2777
2789
عنوان

واکسن یکسالگی به کجا میزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش دختر من بعد دو تاپایین بجای اینکه دوتا بالا رو در بیاره دوتا کناری بالایی ها رو در آورد ...

عه پس خوبه من خیلی نگران بودم گفتم حتما اول باید دوتای پایین دربیاد بعد یه شوال دیگه واسه در آوردن همه دندوناشون تب میکنن؟

عه پس خوبه من خیلی نگران بودم گفتم حتما اول باید دوتای پایین دربیاد بعد یه شوال دیگه واسه در آوردن ه ...

تب که نه ولی بدنش معمولا دمای بالاتری نسبت به روال عادی داره ، بیرون رویش هم زیاد میشه 

ی حالت مریض مانند انگار چون بی قراری میکنه

بردم دکتر گفت عفونت نداره،باز برای احتیاط ازیترو داد گفت اگه علایم داشت بده بخوره

پس عفونت نداشته گلوش نمیخواد چرک خشک کن بدین بدنشو ضعیف میکنه مخصوصا الان که واکسن زدین و بدنش ضعیفه اگه دیدین سرفه میکنه و خلط داره بهش بدین

مرسی چند روز طول میکشه تا یه دندون در بیاد؟

هر بچه ای و هر دندونی فرق میکنه پسر من دندون پایینش دوهفته شد در اومد ولی دندون بالاش بیشتر از یه ماه از ورم لثش گذشت تا بیرون اومد بیشتر هم اذییت شد و بد خوراک

اره منم واقعا همین نظرو دارم چون معلوم نیست چین من ۶ ماهگی واقعا بچم سر این واکسن داغون شد هیچی نمیخ ...

نه قانونی نیست که نتواند راه بدهند حق ندارد اجبار کنند

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها