2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام پیام خصوصی بذار دوستم من فوق لیسانس حقوق دارم معدلم هم بالای 17 هست نمره پایان نامه ام 19 و نیم هست دکترا هم می خوام حقوق عمومی همون گرایش خودم شرکت کنم الان تقریبا یه ماهی میشه کلاس زبان می رم جزوه های سنجش تکمیلی رو هم از دوست شوهرم گرفتم بخونم شما هم بیا ببینم چیکار می کنی
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
سلام خانم دکترای آینده. چه خبر از درسا؟ اینجا رو دوباره رونق بدین دیگه.انشاالله همه به اون چیزی که میخوان برسن
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام به همه,من شیمى محض خوندم,بعد رشته ام روبه معمارى تغییر دادم,الان سال اخرشه,منهم متولد 58هستم,حالا نمیدونم واسه ارشد دانشگاههاى خارج اپلاى بگیرم یا همینجا بخونم یا اصلا برم دنبال کارى واسه خودم,من پسر 3،5ساله دارم,شما نظرتون چیه؟
دوستان من شروع کرده بودم به خوندن واسه دکترای زبان و ادبیات انگلیسی و داشتم خوب میخوندم.ولی سر کار هم میرفتم و با یه بچه نوپای شیطون به اسباب کشی هم خوردم و همه این مسائل باعث شد تا از برنامه عقب بمونم.به این نتیجه رسیدم که به دکترای امسال نمیرسم.از جزوه های مدرسان شریف راضی بودم.جزوه استعداد تحصیلی و زبان عمومیش واقعا کامل و خوبه.دروس تخصصی هم که باید علاوه بر این جزوه ها منابع اصلی هم خونده بشه.اگه کسی هست که داره میخونه واسه دکترا و این جزوه ها و آزمونها رو میخواد من اونارو زیر قیمت میفروشم.خودم 400 هزار تومان هزینه کردم.اگه کسی از شما یا دوستاتون میخواد بهم ایمیل بده تا سر قیمت با هم توافق کنیم.موفق باشین
معدل کارشناسی ونمره پایان نامه کارشناسی مهمه واسه استاددانشگاه شدن؟؟؟
اگر زندگیم شد سراپا حدیثت ترحم نمی خوام تو چشمای خیست نو وعشق خوبت اگر قسمتم نیست به زانو نیفتم که این خصلتم نیست
2810