2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام دوستان.
من لیسانس و ارشدم از دانشگاه ازاده یک شهر کوچیکه
ارشدمو با معدل پایین گرفتم

و امیدی ب دکترا با وضعیتم نیست.

حالا ب نظر شما صلاحه دوباره کنکور بدم تا ارشد رشته ام رو توی ی دانشگاه دولتی بخونم تا بتونم با یک مدرک از یک دانشگاه معتبر و معدل بالا امیدی ب دکترا داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا من امسال می خام برای بچه هم اقدام کنم و برای کنکور ارشد 93 شرکت کنم تا قبول شم .

به نظر شما بچه داری با دوباره ارشد توی دانشگاه دولتی خیلی سخت نیست؟؟؟؟؟

خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . خیلی فکرم مشغوله.

پیشاپیش از همه شما متشکرم
خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهره جان من خودم واسه کنکورم نرفتم اموزشگاه و بدون کلاس کنکور و اینا قبول شدم , اما یکی از دوستام پارسه رفته بود خیلی راضی بود , یکی دیگه شون هم مدرسان شریف رفته بود اونم راضی بود و هردوشون هم قبول شده بودن.
موفق باشی.
Always believe that something wonderful is going to happen
ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻦ ﻋﻠﻮﻡ وﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ ﺗﻬﺮاﻧﻢ, ﮔﺮاﻳﺸﻢ ﻫﻢ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺯﺑﺎﻥ اﻧﮕﻠﻴﺴﻴﻪ.
ﻣﻦ ﺑﺮاﻱ ﻓﻮﻕ ﻟﻴﺴﺎﻧﺲ ﭘﺎﺭﺳﻪ ﺑﻮﺩﻡ , اﻟﺒﺘﻪ ﺁﺯﻣﻮﻧﻬﺎﺵ, ﺧﻴﻠﻲ ﺭاﺿﻲ ﺑﻮﺩﻡ ﻫﻢ ﺩﻭﻟﺘﻲ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻡ ﻛﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﺘﺎﻫﻞ ﺑﻮﺩﻡ ﻧﺮﻓﺘﻢ, ﻭﻫﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﻋﻠﻮﻡ و ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ ﺗﻬﺮاﻥ ﺭﻭ ﻛﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻧﺰﺩﻳﻜﻴﺶ ﺑﻪ ﻛﺮﺝ و مﻣﻮﻥ ﻣﺴﺎﻟﻪ ﺗﺎﻫﻞ, ﻋﻠﻮﻡ و ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ ﺭﻭ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﺮﺩﻡ و ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻴﻟﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺭاﺿﻲ ﻫﺴﺘﻢ.
Always believe that something wonderful is going to happen
nazaninzahra79 جون به نظر من اگه میدونی رشتت بازار کار خوبی داره امتحان دکتری ازاد شرکت کن و دوباره از اول ارشد نخون.
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
من تصمیم برا امسال اوکی شد یکم تشویق و حمایت می خوام شوهرم جزوه های سنجش مال دوستشو برام آورد کلی هم داره تشویقم می کنه گفته کمکم می کنه ولی من یه مقدار استرس دارم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
2810