2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67277 بازدید | 923 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان

الیسما جان باورم نمیشه هنوزهم آدمهای خیرخواهی مثل شما وجود داشته باشه ... خیلی ممنونم. میدونی مشکل من همیشه شروع هر کاری هست ... همین پارسال اینقدر دس دس کردم اینقد فکر کردم و نه عمل که ....................
اما حالا بهتر میتونم برنامه رزی کنم. بازم ممنونم. من پارسال جزوه های مد رس ان رو خریدم با کلی هزینه .... اولا خیلی دیر به دستم رسید و خیلی بی نظم بودن دوما که هرچی که مطالب کتابهای مختلف راجع به یک مبحث بود رو همه رو کپی پیست کرده بودن و با یک جزوه قطور مواجه بودی که بیشتر سردرگمت میکرد ....
حالا که میگی خود کتابها بهترن از کتاب شروع میکنم
هرچند یکی از دوستان که دوسال پیش قبول شد از پوران پزوهان یا پوران پزوهش نمیدونم درستش چیه استفاده کرده بود ...

بازهم اگه نکته خاصی مدنظر داشتی بهم بگو ممن.م میشم ... مثلا یه اشاره ای به برنامه ای که روزانه داری-اگه امکانش بود- داشته باش تا من هم بتونم استفاده کنم
من با از دست دادن مادرم در سال گذشته بطور کلی امید و حتی اعتماد بنفسم رو از دست دادم واسه همینه که دوست دارم قدم جاپای آدمهای با برنامه و باانگیزه بذارم تا حداقل از نظر روحی شارژ بشم و تلاش کنم ... چون احساسم گاهی اذیتم میکنه و همه اهداف عالم رو بی ثمر میبینم ...
خدا سایه همه پدرمادرهاتون رو بالاسرتون حفظ کنه آمین
من تازه امسال ارشد قبول شدم.
با ناامیدی میخوندم. چون نه کلاس میرفتم نه هیچ آزمونی. خیلی ها میگفتن باید مدرسان یا پارسه شرکت کنی. حتی کتاب تست پوران پژوهش هم نرسیدم تو خونه کار کنم. کنکور هم خرااااااااااااااااااب کردم. ولی رتبه ام دو رقمی شد. اصلا باور نمیکردم. من فقط اصل کتابها رو خوندم. اصلا دور ور جزوه نرفتم. فقط کتابهای منبع.
ماهتینای عزیزم وقتی کامنتت رو خوندم اشکهام سرازیر شد,هم به خاطر مادر هم بخاطر لطف و محبتی که بمن داشتی. خدا مادر رو رحمت کنه شک ندارم که به داشتن دحتری مثل تو افتخار میکنه و دعای خیرش از بهشت بدرقه راه موفقیتت و خوشبختی زندگیته .

ماهتنیا جان راستش وقت جواب کامنتم رو انقدر با لطف دادی خیلی خوشحال شدم. من در راه دوستی هرکاری از دستم بربیاد انجام میدم اما متاسفانه متاسفانه افرادی هستند توهمین سایت که من کلی بهش اطلاعات دادم لیست منابع ایمیل کردم اما دریغ از یک "مرسی" خشک و خالی. البته من از روی نیت خیر خالص این کار رو میکنم اما تشکر کردن باعث دلگرمی آدم میشه که باز هم اگر حرفی بود نکته ای بود با اشتیاق به طرفت بگی چون میدونی جواب اشتیاق و خوش نیتیت رو باتشکر میده.......من وقتی جواب کامنتت رو تو سایت خوندم که انقدر با محبت و لطف برام نوشته بودی جدا از صمیم قلب خوشحال بودم مخصوصا تو شرایطی که از دست کاربر...........(اسمش رو نمیخوام تو سایت بیارم امیدورام خودش متوجه بشه و به عنوان یک خانم تحصیلکرده فرهنگ تشکر رو یاد بگیره و در خودش تقویتش کنه) بسیار دلگیر بودم.........
به هر روی, ببخشید من دلم پر بود و جواب پر از مهرت باعث شد سر صحبتم باز شه, بسیار خوشحالم از آشنایت. راستش من به خاطر همون مساله "فرهنگ تشکر و قدردانی" که گفتم , نمیخوام تو سایت خیلی وارد اطلاعاتی که دارم بشم, اگه لطف کنی برام ایمیل آدرس یا آی دی یاهوت رو ایمیل یا پیام خصوصی بفرستی که بتونیم بطور خصوصی با هم در تماس باشیم خیلی بهتره و راحت تر میتونیم تبادل اطلاعات داشته باشیم .باز هم از طولانی شدن کامنتم عذرخواهی میکنم.
منتظر ایمیلت هستم. موفق باشی دوست مودب , پرمهر و با انگیزه ام.
Always believe that something wonderful is going to happen
ﻣﺎﻫﺘﻴﻨﺎﺟﻮﻧﻢ ﺗﻮﻛﻠﺖ ﺑﻪ ﺧﺪا ﺑﺎﺷﻪ. ﻋﻮاﻃﻒ و اﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﺑﺨش ﺟﺪاﻧﺸﺪﻧی ﻭﺟﻮﺩ ﻣﺎ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﺴﺘﻦ. ﺑﺎ ﺷﺮاﻳﻄ ﺳﺨﺘی ﻛﻪ ﮔﺬﺭﻭﻧﺪﻱ ﻛﺎﻣﻼ ﻃﺒﻴﻌﻴﻪ ﻛﻪ ﻧﺎاﻣﻴﺪی و ﻏﻢ ﮔﺎﻫﻲ ﺑﻬﺖ ﻏﻠﺒﻪ ﻛﻨﻪ اﻣﺎ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻛﻪ ﺧﻴﻴﻴﻴﻠﻠﻠﻴﻴﻴﻲ ﺳﺨﺘه و ﻣﻦ ﻛﻪ ﺩاﺭﻡ اﻳﻨﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﺮاﺕ ﻣﻴﻨﻮﻳﺴﻢ ﺑﻐﺾ ﻛﺮﺩﻡ اﻣﺎ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺩﺭﺟﺮﻳﺎﻧه و ﮔﺬﺭﺵ ﻣﻨﺘﻆﺮ ﻏﻢ ﻳﺎ ﺷﺎﺩﻱ ﻣا ﻧﻤﻴﻤﻮﻧﻪ. اﮔه ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺩﺭﺱ ﺭﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﻨﻲ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ اﻣﻴﺪ و اﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑه ﻧﻔﺴﺖ ﺭﻭ ﺑﺪﺳت ﻣﻴﺎﺭﻱ. ﺑﻪ اﻳﻦ ﻓﻜﺮ ﻛﻦ ﻛﻪ ﺑﺎ اﻳﻦ ﺣﺮﻛﺖ ﻣﺜﺒﺖ و ﺑﺮﮒﺭﺩﻭﻧﺪﻥ اﻣﻴﺪ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﻴﺖ ﻣﺎﺩر ﺭﻭ ﺷﺎﺩ ﻣﻴﻜﻨﻲ. ﻣﻂﻤﺎﻧﺎ ﺩﻋﺎﻱ ﺧﻴﺮش ﺑﺪﺭﻗﻪ اﺗﻪ. ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ اﮔه ﺑﺎﺣﺮﻓﻬﺎﻡ ﺑﺎﻋﺚ ﺟﻮﺵ ﻭﺧﺮﻭﺵ اﺣﺴﺎﺳﺎﺗﺖ ﺷﺪم.
Always believe that something wonderful is going to happen