2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67277 بازدید | 923 پست
سلام خانوم دکترای حال و آینده

منم رشته ام عمران هست ، تا یکی دو هفته دیگه ان شاالله دفاع پایان نامه ام هست ، یه پسملی هم دارم که متولد مهر 87 هست
به همه دوستای عزیزی که قبول شدن خیلی خیلی تبریک میگم

منم عااااااااااشق ادامه تحصیل هستم و صد در صد برای بعد از دفاع (از مهرماه ) ، واسه دکتری خواهم خوند

می خواستم بیشتر باهاتون صحبت کنم و برای دکتری ازتون راهنمایی بگیرم ، فعلا درگیر پایان نامه هستم ولی بعدش بیشتر سر می زنم ، امیدوارم سال بعد این موقع ما هم خوشحال باشم و خبر قبولیمون رو اعلام کنیم
مامان ندا مرسی از راهنماییهاتون در مورد مصاحبه

باز اگه تجربه ای داشتین ممنون میشم بهمون بگین. مثلا در مورد درسهای عمومی مثل استعداد تحصیلی ، چقدر مهمه؟ منابع خوب برای این درس چه منابعی رو شما پیشنهاد می کنین، و همچنین برای زیان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان ندا جان انواع آزمون ها برا زبان کدوم بود بجز آیلتس و تافل؟
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام دوستان امیدوارم کمکم کنید .من خیلی دوست دارم ادامه تحصیل بدم کارشناسی جغرافی بودم چون هیچ علاقه ای نداشتم ومشکلاتی زیاددی داشتم هیچ وقتی واسه مطالعه نمیذاشتم خلاصه با ترمهای بسیار مدرک گرفتم با معدل پایین .الان میخام روانشاسی بالینی بخونم واسه ارشد میشه /./؟چی بخونم؟ با توجه به سنم امیدی ندارم ؟ کمکم میکنید ؟
سلام بچه ها من تازه این تاپیکو دیدم. من ارشد آموزش زبان دارم . هر کس میخواد دکترای این رشته رو بگیره منو راهنمایی کنه و بهم امید بده چون من با اینکه وقت کافی برا درس خوندن دارم اما انگیزم کمه (آخه وقتی با داشتن فوق هنوز بیکارم چطوری واسه دکترا بخونم؟؟؟؟؟). کافیه یکی بهم انگیزه بده دیگه نمیشه منو از پای درس خوندن بلند کرد
ﻣﺎﻩ ﺷﺐ 14 ﺟﻮﻥ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺴﺘﻢ ﻋﺰﻳﺰﻡ. ﺷﻤا ﻛﻪ ﺧﻮﺩﺕ psycholinguistics ﺧﻮﻧﺪﻱ ﺑﺎﻳﺪ ﺭاﻫﻫﺎﻱ self motivating و اﺳﺘﺮاﺗﮋﻳﻬﺎﻱ ﺑﻴﺪاﺭ ﻛﺮﺩﻥintrinsic motivation ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮاﺯﻫﺮﻛﺴﻲ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﻠﺪﺑﺎﺵﻱ. ﺩﺭﺿﻤﻦ ﻋﺰﺑﺰﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮای ﺩﻛﺘﺮﻱ ﺧﻮﻧﺪﻥ اﻭﻥ ﻫم ﺗﻮﺭﺷﺘﻪ ﺳﺨﺘﻲ ﻣﺜﻞ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺯﺑﺎﻥ اﻧﮕﻴﺰﻩ ﺩﺭﻭﻧی ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻗﻮﻱ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ ﺗﺎ اﻧﺸﺎﻟﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺸﻲ. و ﻓﻘﻄ ﺧﻮﺩﺕ ﻫﺴﺗﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ اﻧﮕﻴﺰه ﺑﺪﻱ و ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻲ.اﮔﻪ اﻧﮕﻴﺰه ﺩﺭﻭﻧﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷی, ﻣﻤﻜﻨﻪ ﺑﺎﺣﺮﻓﻬﺎﻱ ﺩﻳﮕﺭاﻥ اﻧﮕﻴﺰﻩ ﭘﻴﺪاﻛﻨﻲ اﻣﺎ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺯﻭﺩ ﺩﻟﺴﺮﺩﻣﻴﺸﻲ ﭼﻮﻥ extrinsic motivation is not durable!!! ﺑﻪ ﻧﻆﺮﻡ ﻛﺘﺎﺏ brown ﺭﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺨﻮﻧﻲ ﺑﺪ ﻧﺒﺎﺷﻪ!!! ﻣﻮفﻖ ﺑﺎﺷﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ.و ﺑﺪﻭﻥ ﺭﺭﻣﺰ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺩﺭﻫﺮﻛﺎﺭﻱ اﻧﮕﻴﺰﻩ ﺩﺭﻭﻧﻲ ﻗﻮﻱ و ﻋﺸﻖ ﺑﻲ ﻧﻬﺎﻳﺘﻪ.
Always believe that something wonderful is going to happen
الیسماجان خوشحالم که اینقدر پرانگیزه هستی؛ضمن آرزوی موفقیتت ازت راهنمایی خواستم وبرات ایمیل زدم
ارشدزبانم
عمومی چی بخونم؛تافل؟چه کتابی؟
اصلا تخصصی اول بایدخوندیاعمومی یاباهم
چقد سوال !

تبریک به قبولشدگان
من باموبایلم نمیشه خیلی بنویسم
امایه سوال که همیشه داشتم اینه که آیابهتره خودکتاباروبخونیم یااین جزوه های مدرسان وپوران پژوهش و اینارو؟

یه سوال دیگه اینکه چطوربرنامه ریزی کنم من پسرم 3سالشه وسختمه تمرکزکنم
ممنون ازراهنماییاتون

راستی دکتری زبان کسی قبول شده بیادازتجربش بگه؟

:*
ماهتینا جون عزیزم مرسی از لطفت دوست من. انشاله شماهم موفق باشی. من قبول شدم البته آزاد, دانشکده محل تحصیل خودم-علوم و تحقیقات تهران-. (جزییات رو برات تو ایمیل نوشتم)

بله عزیزم هیچ چیز مثل خوندن متن کتابها نیست. تو رشته ما که انقدر گستردگی زیاده جزوه خوندن اصلا کار درستی نیست. فقط به متن کتابها تکیه کن. لیست منابع رو برات تو ایمیلت نوشتم.

موفق باشی دوست من.
Always believe that something wonderful is going to happen

ایمیل هایی که با یاهو دارم دیگه باز نمیشه. میگن با یاهو دیگه نمیشه ایمیل جدید ساخت چون کاربرای ایران رو حذف کرده.
من الان هر چی پسورد میزنم sign in نمیشم. تمام ایمیلهام از بین رفته.خیلی امتحان کردم.نمیشه.

میشه دوباره لطف کنی و اسم منابع دکتری رو تو همین نی نی سایت واسم بفرستی. با پیغام خصوصی.