2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام دوستان نی نی ها را چه کنیم تا وقت ازاد برا درس خوندن پیدا کنیم کسی برنامه خاصی داره؟
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
بین الملل فردوسی قبول شدم دکترا.... اما شنیدم احتمال عضو هیات علمی شدن خیلی ضعیفه
شهریه ش هم ترمی 6.5 می افته خودم دبیرم نمی دونم ارزش داره برم بخونم یا نه؟
اگه عضو نشم چی؟
اگه مدرکش اعتبار نداشته باشه چی؟
آزاد بهتره یا بین الملل فردوسی؟
در نگاه آنانکه پرواز را نمیفهمند، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیسو طلا جون خوشحالم که اومدی و از خودت خبری دادی از شیر گرفتن دخملی هم مبارکه ههههه به این فکر کن که همه ما داریم میخونیم و از ما عقب افتادی . یکم که انگیزه پیدا کنی حتما حسشم میاد عزیزم
مهسا جون سلام به جمع ما خوش اومدی عزیزم
اینکه بری یا نری دست خودته اما اینکه هیئت علمیت بکنن یا نه بستگی به رشتت و نیازمندیای منطقتون داره مثلا تو شهر ما چون نیاز شدیده اگه هم دانشگاه پردیس رو بخونیم که یه جورایی مثل همون بین الملل هست باز هم قبول می کنند عزیزم به نظر من که بری بهتره بالاخره اسم فردوسی رو یدک میکشه میتونی واسه هیئت علمی شدنم جای دیگه های و شهر پایین تری درخواست بدی بازم تصمیم گیری باخودته
آزاد رو هم امسال اوردی؟ ضمن اینکه رقابتها سال به سال بیشتر و بیشتر میشه
سلام به همگی

من ارشد آزاد خوندم. امسال میخوام دکترا امتحان بدم

شما هم برای سراسری می خونین هم آزاد؟؟

به نظرتون بهتر نیست رو یکی تمرکز کنیم؟؟؟
دوباره میسازمت وطن ... اگر چه با خشت جان خویش
سلام ملیدا جووووووووووون و بقیه دوستای گلم

خوبی؟ من که فعلا گذاشتم برا بعد از کلاسای دانشگاه یه چند ماهی رو بخونم. از وقتی که شنیدم دیگه دانشجوی دکترا هم بورس نمیکنن(حالا بذار قبول بشیم هههههههههههههههههه)انگیزم کمتر هم شده
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام گیسو طلا جونم خوبی گلم ؟ دخملی خوبه؟ منظورت از بعد کلاسای دانشگاه چیه ؟ دانشگاه میری مگه؟ می خواستی از بورس استفاده کنی؟
من هم که فعلا سرمو حسابی شلوغ کردم اینکه فقط بچسبم به آزمون دکتری ، نیستم بیشتر از اینکه بخونم تو فکرشم و هی نقشه میریزم و دوباره به همش می زنم ههههههه

زیبا جونم سوال خوبی پرسیدی امیدوارم دوستانی که از بسته های آموزشی استفاده کردن بیان و یه توضیحی بدن
من هم یه مدت همش دنبال همین بسته ها بودم و هی سرچ می کردم اما از اول مهر یهو سرم شلوغ شد و از اون قضیه هم دور افتادم
2810